Verkoopopdrachten voor makelaars

De makelaarstool van 2019 is “wat is jouw woning waard?”. Voor consumenten een leuke manier om een idee te krijgen wat je woning waard is of om te kijken of de vraagprijs een beetje klopt. En voor de makelaars een geweldige ingang om in contact te komen met potentiële verkopers. Daarom draait bij iedere woning op Huislijn.nl de tool “wat is jouw woning waard”. Wordt deze ingevuld bij een van jouw woningen op Huislijn.nl dan is de lead voor een verkoopopdracht voor jou. Een mooie manier om extra verkoopopdrachten te ontvangen via je aanbod op Huislijn.nl.

Huislijn.nl is genomineerd voor website van het jaar.

Make it happen!

Als makelaar* kan je gratis je woningaanbod op Huislijn.nl** plaatsen. Staat je woningaanbod op Huislijn.nl dan ontvang je:
1) Bezichtigingsaanvragen
2) Verkoopleads
3) Exposure / reclame voor je kantoor.

**1 miljoen bezoeken per maand

Stuur een mail naar info@huislijn.nl en wij gaan over tot actie.

*Al 2.500 makelaars plaatsen hun woningaanbod op Huislijn.nl. En dit gaat heel eenvoudig omdat wij met alle kantoorautomatiseerders samenwerken, zoals: Realworks, Goes en Roos, Skarabee, Venum/Kolibri enz.

huislijn - website van het jaar

Ronald Barends
Ronald Barends

Ronald Barends is directeur en eigenaar van Huislijn.nl. Met een miljoen bezoekers per maand neemt deze huizensite een belangrijke positie in voor zowel makelaars als huizenzoekers. Door de goede samenwerking met 2.500 makelaars biedt Huislijn.nl een overzichtelijk en actueel aanbod van koop-, nieuwbouw- en huurwoningen.

Artikelen: 159