Join us

Veel consumenten die op zoek zijn naar een huis, gebruiken Google als start van deze zoektocht. Veelal omdat ze nieuwsgierig zijn of er in een bepaalde straat of dorp een huis te koop staat. 65% van de bezoekers op Huislijn.nl komt dan ook direct op de objectpagina van het huis. Staat je woningaanbod niet op Huislijn.nl dan mis je deze interessante groep consumenten.

 

Makelaars

Snel, eenvoudig en altijd up-to-date je huizen op Huislijn.nl? Wij werken met alle kantoorautomatiseerders voor makelaars samen, zoals: Realworks, Goes en Roos, Skarabee, Venum/Kolibri enz.

2.500 Makelaars plaatsen al met succes hun aanbod op Huislijn.

Huislijn.nl is genomineerd voor website van het jaar.

Gratis

Als makelaar kan je gratis je woningaanbod op Huislijn.nl plaatsen. Staat je woningaanbod op Huislijn.nl* dan ontvang je:
1) Bezichtigingsaanvragen
2) Verkoopleads
3) Exposure / reclame voor je kantoor.

*1 miljoen bezoeken per maand

 

Join us

Stuur een mail naar [email protected] en wij gaan over tot actie.

huislijn - website van het jaar

Standaard afbeelding
Ronald Barends
Ronald Barends is directeur en eigenaar van Huislijn.nl. Met een miljoen bezoekers per maand neemt deze huizensite een belangrijke positie in voor zowel makelaars als huizenzoekers. Door de goede samenwerking met 2.500 makelaars biedt Huislijn.nl een overzichtelijk en actueel aanbod van koop-, nieuwbouw- en huurwoningen.
Artikelen: 83