Join us

Veel consumenten die op zoek zijn naar een huis, gebruiken Google als start van deze zoektocht. Veelal omdat ze nieuwsgierig zijn of er in een bepaalde straat of dorp een huis te koop staat. 65% van de bezoekers op Huislijn.nl komt dan ook direct op de objectpagina van het huis. Staat je woningaanbod niet op Huislijn.nl dan mis je deze interessante groep consumenten.

Makelaars

Snel, eenvoudig en altijd up-to-date je huizen op Huislijn.nl? Wij werken met alle kantoorautomatiseerders voor makelaars samen, zoals: Realworks, Skarabee, Kolibri, Pyber, Yesco, enz.

2.500 Makelaars plaatsen al met succes hun aanbod op Huislijn.

Huislijn.nl is genomineerd voor website van het jaar.

Huislijn.nl levert leads, ook verkoopopdrachten

huislijn - website van het jaar

Staat je woningaanbod op Huislijn.nl* dan ontvang je:
1) Bezichtigingsaanvragen
2) Verkoopopdrachten*
3) Exposure / reclame voor je kantoor.

*1 miljoen bezoeken per maand

Join us

Stuur een mail naar info@huislijn.nl en wij gaan over tot actie.

*verkoopopdrachten
Bij iedere woning op Huislijn.nl draait de tool “Wat is jouw huis waard?” Zodra een bezoeker deze tool bij 1 van uw woningen gebruikt dan ontvangt u – geheel gratis – de gegevens van deze lead.

Maandelijks bezoeken 1 miljoen huizenzoekers Huislijn.nl, uw woningen mogen niet ontbreken.

Ronald Barends
Ronald Barends

Ronald Barends is directeur en eigenaar van Huislijn.nl. Met een miljoen bezoekers per maand neemt deze huizensite een belangrijke positie in voor zowel makelaars als huizenzoekers. Door de goede samenwerking met 2.500 makelaars biedt Huislijn.nl een overzichtelijk en actueel aanbod van koop-, nieuwbouw- en huurwoningen.

Artikelen: 227