Huislijn.nl is genomineerd voor website van jaar 2019

Huislijn.nl is genomineerd voor website van jaar 2019. En dan vinden wij natuurlijk hartstikke leuk. Het is ook een erkenning voor de makelaars met wie we samenwerken. Maar we willen natuurlijk ook winnen en hebben daarom stemmen nodig. Dus aarzel niet maar je breng je stem uit, via: https://www.websitevhjaar.nl/vote/huislijn-nl/index.html

 

Ben je makelaar en staat je aanbod nog niet op Huislijn.nl?

Kom dan in actie zodat jouw woningaanbod ook op wellicht de website van het jaar komt te staan.

Gratis
Als makelaar* kan je gratis je woningaanbod op Huislijn.nl** plaatsen. Staat je woningaanbod op Huislijn.nl dan ontvang je:
1) Bezichtigingsaanvragen
2) Verkoopopdrachten
3) Exposure / reclame voor je kantoor.

*1 miljoen bezoeken per maand

 

Join us

Stuur een mail naar info@huislijn.nl en wij gaan over tot actie.

**Al 2.500 makelaars plaatsen hun woningaanbod op Huislijn.nl. En dit gaat heel eenvoudig omdat wij met alle kantoorautomatiseerders samenwerken, zoals: Realworks, Goes en Roos, Skarabee, Venum/Kolibri enz.

 

Ronald Barends
Ronald Barends

Ronald Barends is directeur en eigenaar van Huislijn.nl. Met een miljoen bezoekers per maand neemt deze huizensite een belangrijke positie in voor zowel makelaars als huizenzoekers. Door de goede samenwerking met 2.500 makelaars biedt Huislijn.nl een overzichtelijk en actueel aanbod van koop-, nieuwbouw- en huurwoningen.

Artikelen: 187