Alles in 1 pakket voor thuis: de voordelen

Internet, TV en bellen: een vast alles in 1 pakket. Maar tegenwoordig veel minder populair dan vroeger, omdat onze wensen veranderd zijn. We willen bijvoorbeeld liever netflixen dan TV kijken, of we willen bellen met onze mobiel en niet met een vaste lijn. Toch is het alles in 1 pakket weer populair aan het worden. Waarom? Omdat het ook veel voordelen heeft.

 

Echt alles in 1: mobiel, internet, TV en bellen

Tegenwoordig heb je bij betere aanbieders het ‘echte’ alles in 1 pakket. Daarin zitten niet alleen internet, TV en bellen, maar ook mobiele telefonie. Je mobiel abonnement wordt ook in de bundel gestopt, met als gevolg dat je een stuk voordeliger uit bent. Je kunt dan korting krijgen omdat je meer dingen afneemt bij dezelfde provider.

 

Het is goedkoper

Vaak is een alles in 1 pakket goedkoper dan wanneer je een aantal dingen afzonderlijk regelt. Wil je bijvoorbeeld wel internet en TV, maar hoef je geen bellen? Ook dan is een alles in 1 pakket goedkoper dan wanneer je los internet en TV regelt. Het is goedkoper omdat de provider het als alles in 1 als extra service levert. Als je je mobiel abonnement ook in de alles in 1 bundel stopt, krijg je vaak extra korting.

 

Je hebt nog maar met een partij te maken

Je hebt met een alles in 1 pakket nog maar een provider. Die moet zorgen voor alles wat je nodig hebt. Dat is een groot voordeel, want als er iets aan schort weet je altijd waar je terecht kunt. En in ruil is de klantenservice meestal wat beter, omdat de provider je graag als klant wil blijven houden.

 

Je stapt sneller over

Wil je nu al je abonnementen overzetten naar een alles in 1 pakket? Dan kan dat gewoon geregeld worden. Je hoeft het nieuwe pakket alleen maar af te sluiten. Het opzeggen van de oude abonnementen wordt dan geregeld door je nieuwe provider. Je merkt er waarschijnlijk niets van dat je nieuwe abonnement begonnen is, tenzij er een speciaal TV kastje wordt geleverd.

 

Ouderwets bellen heeft ook zijn voordelen

Veel mensen kiezen voor een abonnement zonder vaste telefonie. Toch beginnen steeds meer mensen daar weer de voordelen van in te zien. Het is wel praktisch om een telefoon te hebben waar je bereikbaar bent voor noodgevallen. Met een nummer dat niet bij écht iedereen bekend is. Dus zet thuis je een vaste telefoon naast je bed en verhuis je mobiel naar beneden. Word je niet telkens wakker geappt door je vrienden en kennissen, maar ben je wel bereikbaar als er echt iets aan de hand is.

 

Een alles in 1 pakket voor thuis is niet voor niets weer populairder aan het worden. Het is wel handig, zeker als je nu je abonnementen verspreid hebt over allerlei aanbieders. En als je ook je mobiel abonnement bij dezelfde provider kwijt kunt en ook nog eens korting krijgt, is dat helemaal mooi meegenomen. Zo worden je vaste lasten lager terwijl je toch alle services krijgt die je graag in huis wilt hebben.

Judith Mohlmann
Judith Mohlmann

Judith Möhlmann werkt als freelance tekstschrijver voor diverse klanten in allerlei verschillende branches. Vooral wooninspiratie, energiebesparing en koken hebben haar interesse, maar er zijn nog veel meer interesse-gebieden waarmee wordt gewerkt. Dit geldt in het bijzonder voor de twee blogs die ze in beheer heeft: mamasopinternet.nl is hét blog voor (jonge) moeders en meer-weten-over-eten.nl voorziet mensen van heerlijke recepten en bijzondere dieettips. Op huislijn.nl zal Judith ook regelmatig wooninspiratie en besparingstips delen.

Artikelen: 24