Dit is hem: dé musthave die niet mag ontbreken in je tuin

Voor die zomerse avonden waarop je spontaan besluit vrienden uit te nodigen en de barbecue aan te steken, voor de vriendjes en vriendinnetjes van je kinderen, verjaardagen, tuinfeesten of om languit van de zon te genieten en de turen naar de overdrijvende wolken: een tuin kan niet zonder tuinbank.

 

In de voortuin, bij de tuintafel of in de loungehoek: een tuinbank is de onbetwiste musthave voor iedere tuin. In bijna elke tuin heeft hij daarom een eigen plekje. Want een gezellig hoekje creëer je met een tuinbank. Lekker knus en perfect om te genieten van die prachtig bloeiende struik of om vanuit de voortuin een oogje te hebben op je buitenspelende kinderen.

 

De keuze is reuze

Luxe loungebanken van onderhoudsarme materialen, robuuste banken van duurzaam hout, praktische picknickbanken of dromerige schommelbanken, de keuze in tuinbanken in reuze. Ben jij op zoek naar de geschikte tuinbank, stel jezelf dan deze drie vragen:

  1. Wat is de functie van de bank? Wil je een eetbank, een bankje voor in de voortuin, een loungebank of een schommelbank?
  2. Welk materiaal wil je? Kies je voor onderhoudsvrij wicker zodat je de bank ook ‘s winters buiten kan laten staat of spreekt de natuurlijke uitstraling van hout je aan en is het voor jou geen moeite om je tuinbank te onderhouden?
  3. Welke maat wil je?

Duurzaam wonen? Lees dan de blog: Een duurzaam huis, hoe betaal je dat?

Welke past perfect in jouw tuin?

Zoek jij een loungebank voor in die fijne hoek in je tuin? Voor in de veranda of in dat hoekje waar je in het vroege voorjaar al geniet van de eerste zonnestralen? De maatvoering kan je belemmeren bij het vinden van de juiste bank. De loungebank die je mooi vindt, is bijvoorbeeld net te groot en de loungebank die wel past, is je kleur niet. Herken je dit? Check dan de tuinbankjes van Tuinmeubelshop.nl. Bij Tuinmeubelshop kun je namelijk losse modules kopen zodat je de tuinbank helemaal kan samenstellen naar jouw wensen en kan aanpassen op jouw tuin. Zo heb je de perfecte tuinbank voor jouw tuin. Nu shoppen is straks volop genieten!

 

Mieke Verhoef
Mieke Verhoef

Mieke Verhoef freelance copywriter. Zij werkte voor een van de grootste verzekeraars ter wereld en heeft ruime ervaring in de financiële dienstverlening, verzekeringsbranche en woningmarkt. Mieke schrijft voor bedrijven die het leven (financieel) beter, bewuster, duurzamer en gezonder maken. In haar blogs voor Huislijn deelt Mieke haar kennis, geeft ze tips en gaat ze in op uiteenlopende vraagstukken over wonen en verzekeringen.

Artikelen: 19