Nu is de tijd om na te denken over tuininrichting en verlichting

Terwijl het buiten koud is, de dagen lang zijn en de hemel grijs en donker is, droom ik weg bij de gedachte aan de zon. Naar langere, lichtere dagen. Ik verlang naar bbq’en met vrienden, naar zitten in de tuin, naar vogels die fluiten van plezier. Het is dan misschien nu niet het meest optimale weer om de hele dag buiten te zijn, het is juist het uitgelezen moment om alvast na te denken over de tuininrichting en tuinverlichting.

 

Wishlist voor de tuin

Wat staat er op jouw wensenlijstje, wat wil jij veranderen in de tuin?

  • Een buitenkeuken?
  • Verlichting aanbrengen?
  • Andere terrastegels?
  • Een nieuwe loungeset?
  • Een overkapping maken voor de loungeset?

 

Tuinverlichting

Hier staat met stip bovenaan: goede tuinverlichting aanleggen.

Want wat is de tuin saai zonder licht! Met jaloerse blikken kijk ik naar magazines waarin de tuinen prachtig verlicht zijn. Bomen waarop een spot is gericht. Gezellige zithoekjes met sfeerverlichting. En, even praktisch gedacht, wat te denken van voldoende licht bij de berging.

 

Grondkabels

Zo moeilijk kan het toch niet zijn? Met Grondkabels van Elektrobode.nl al helemaal niet. Veilig met extra bewapening. Het laatste wat je wilt, is dat je tijdens het tuinieren met een schop op een kabel zit, nietwaar? Je zult de eerste niet zijn en ook de laatste niet!

 

Wat heb je nodig?

Op het boodschappenlijstje staan dus grondkabels, dat is duidelijk. Zonder kabel, geen licht.

Zoals in een huis een lampenplan enorm kan bijdragen aan de sfeer, zo is het buiten natuurlijk ook. Laat de winter nog maar even duren. Ik weet wat me te doen staat: een boodschappenlijst samenstellen voor een mooie en verlichte tuin. Ik nestel me op de bank en maak een plan: een lampenplan voor buiten! Driftig ga ik op zoek naar inspiratie en naar de sfeer die ik hebben wil. Een goed begin is het halve werk. Begin jij ook?

 

Diane Van Beek
Diane Van Beek

Diane, een ervaren professional in de vastgoedbranche, brengt haar jarenlange expertise als taxateur en HuizenVerkoopExpert naar de wereld van schrijven. Met een passie voor alles wat met wonen te maken heeft, deelt zij haar inzichten en kennis in boeiende artikelen. Diane's schrijfstijl weerspiegelt niet alleen haar kennis van onroerend goed, maar ook haar enthousiasme voor het creëren van informatieve en boeiende blogs over diverse aspecten van wonen. En dat kan variëren van de financiering van je nieuwe woning, de laatste interieurtrends, en het inrichten van je veranda, tot aan het verduurzamen van je woning met zonnepanelen of een warmtepomp, en het inrichten van je slaapkamer of badkamer.

Artikelen: 204