Huislijn.nl is genomineerd voor Website van het Jaar!

Wij vinden het supergaaf dat Huislijn.nl is genomineerd voor Website van het Jaar in de categorie Huisvesting. Vind je ook dat Huislijn.nl dit jaar deze prijs verdient? Stem dan op ons. Wij, maar zeker ook alle makelaars met wie wij samenwerken, waarderen dit enorm!

Wist je dat… Huislijn.nl maandelijks 1 miljoen keer wordt bezocht. Onze bezoekers worden vooral blij van de volgende punten:

 

Grote foto’s

De foto’s van het huis worden namelijk beeldvullend getoond zonder advertenties.

 

Informatie

De informatie over het huis is actueel en uitgebreid.

 

Informatie over scholen

Bij iedere woning vind je de “scholen op de kaart”. Zo kan je alle scholen in de buurt met elkaar vergelijken en vind je de school die bij jou past.

 

Wat kost dat huis per maand?

In samenwerking met de SNS bank berekenen wij van iedere koopwoning de maandlasten.

 

Virtueel door een huis wandelen

Op Huislijn.nl kan je virtueel door een huis wandelen. Heeft de makelaar een Virtuele Tour gemaakt van een huis dan plaatsen wij deze gratis op Huislijn.nl. Al verschillende huizen worden met dit technische hoogstandje gepresenteerd, zie bijvoorbeeld: Huislijn.nl/virtuele tour

 

Waar wil je eigenlijk wonen…?

Binnenkort komen wij met een geheel nieuwe manier van zoeken. Niet het huis staat centraal maar de buurt waar jij wilt gaan wonen. Jij geeft aan hoe belangrijk je bepaalde voorzieningen vindt en wij tonen dan de buurt die daar het beste aan voldoet. Wij hopen je snel te verrassen met deze nieuwe manier van zoeken.

Staat je huis te koop, maar nog niet op Huislijn.nl? Vraag dan je makelaar om je huis op Huislijn.nl te plaatsen. Voor je makelaar is dit echt een peulenschilletje. En al 2.500 makelaars gingen hem of haar voor.

P.S.
Vergeet niet je stem uit te brengen op Huislijn.nl.

Ronald Barends
Ronald Barends

Ronald Barends is directeur en eigenaar van Huislijn.nl. Met een miljoen bezoekers per maand neemt deze huizensite een belangrijke positie in voor zowel makelaars als huizenzoekers. Door de goede samenwerking met 2.500 makelaars biedt Huislijn.nl een overzichtelijk en actueel aanbod van koop-, nieuwbouw- en huurwoningen.

Artikelen: 186