Aan wie verkoop jij je huis?

Als je de media mag geloven gaan huizen als warme broodjes over de toonbank. En is het bijna een wedstrijd geworden wie jouw huis mag kopen

Zaterdag 7 april is de Nationale Open Huizen dag… Moet je daar nu wel aan meedoen als je huis te koop staat? Ik vind van wel. Waarom? Heel simpel het is een goede kans om je huis te verkopen.

Is er al veel belangstelling voor je huis, dan wordt dat alleen maar meer tijdens de Open Huizen dag. En hoe meer mensen jouw huis willen kopen hoe hoger de verkoopprijs en/of beter de voorwaarden.

Staat je huis al wat langer te koop dan is de Open Huis dag een mooi moment om je huis onder de aandacht te brengen van nieuwe huizenzoekers. Op Huislijn.nl wordt je huis namelijk extra gepromoot waardoor veel huizenzoekers je huis weer gaan zien.

Verkoop je huis tijdens de Open Huizen dag van zaterdag 7 april

Doe mee!

Vraag je makelaar om je huis aan te melden als Open Huis op Huislijn.nl. De kosten zijn gering en de kans op succes is groot. Heb je vragen dan kan je altijd een mail sturen naar info@huislijn.nl.

 

Open Huis
Vraag je makelaar om je huis aan te melden
Ronald Barends
Ronald Barends

Ronald Barends is directeur en eigenaar van Huislijn.nl. Met een miljoen bezoekers per maand neemt deze huizensite een belangrijke positie in voor zowel makelaars als huizenzoekers. Door de goede samenwerking met 2.500 makelaars biedt Huislijn.nl een overzichtelijk en actueel aanbod van koop-, nieuwbouw- en huurwoningen.

Artikelen: 223