Huizenmarkt
Open Huis

Open Huizen route ook online een groot succes…

Je merkt dat er weer volop huizen worden verkocht. Was jarenlang de Open Huizen route een belangrijke dag om je huis te verkopen, nu zie dat er minder belang aan wordt gehecht. Afgelopen zaterdag deden er dan ook veel minder huizen aan mee. Veel huizeneigenaren dachten: “mijn huis wordt toch wel verkocht”. In veel gevallen waar, maar woon je buiten de Randstad dan blijft de Open Huizen route zeker een goede mogelijkheid om je huis in de etalage te zetten en te zorgen dat er veel kijkers komen. Want hoe meer kijkers hoe groter de kans wordt dat je je huis verkoopt tegen de beste prijs en voorwaarden.

 

30% meer bezoekers

Ondanks dat er minder Open Huizen waren stonden de huizenkopers te trappelen om op pad te gaan. Op Huislijn.nl was het afgelopen vrijdag en zaterdag dan ook topdrukte met ruim 30% meer bezoekers. Maar ook afgelopen zondag was het nog extra druk op de website met consumenten die nog eens goed de bezochten woningen gingen bekijken. Omdat Huislijn.nl van de huizen zeer grote foto’s toont, zie je dat bezoekers dit onderdeel waarderen. Zo zijn er meer dan een 1.500.000 foto’s bekeken.

 

Volgende Open Huizen route

Het duurt nog even maar volgende Open Huizen route is op zaterdag 7 april 2018.

Staat je huis te koop en wil je voor die tijd een Open Huis organiseren dan kan dat natuurlijk ook. Overleg het wel even met je makelaar. Hij of zij weet precies welke promotiemiddelen je dan kunt inzetten om er een groot succes van te maken.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Ronald Barends
Load More In Huizenmarkt

Facebook Comments

Check Also

Problemen met de verhuurder oplossen

Als huurder heb je verschillende rechten en plichten. ...

Over Huislijn.nl

Werkt met 2.500 makelaars samen
Toont actueel en up to date woonaanbod
Meer dan 100.000 unieke huizen
1 miljoen bezoeken per maand

Start nu met zoeken

Huislijn op Facebook

Vind jouw huis op Huislijn.nl