Open Huizen route ook online een groot succes…

Je merkt dat er weer volop huizen worden verkocht. Was jarenlang de Open Huizen route een belangrijke dag om je huis te verkopen, nu zie dat er minder belang aan wordt gehecht. Afgelopen zaterdag deden er dan ook veel minder huizen aan mee. Veel huizeneigenaren dachten: “mijn huis wordt toch wel verkocht”. In veel gevallen waar, maar woon je buiten de Randstad dan blijft de Open Huizen route zeker een goede mogelijkheid om je huis in de etalage te zetten en te zorgen dat er veel kijkers komen. Want hoe meer kijkers hoe groter de kans wordt dat je je huis verkoopt tegen de beste prijs en voorwaarden.

 

30% meer bezoekers

Ondanks dat er minder Open Huizen waren stonden de huizenkopers te trappelen om op pad te gaan. Op Huislijn.nl was het afgelopen vrijdag en zaterdag dan ook topdrukte met ruim 30% meer bezoekers. Maar ook afgelopen zondag was het nog extra druk op de website met consumenten die nog eens goed de bezochten woningen gingen bekijken. Omdat Huislijn.nl van de huizen zeer grote foto’s toont, zie je dat bezoekers dit onderdeel waarderen. Zo zijn er meer dan een 1.500.000 foto’s bekeken.

 

Volgende Open Huizen route

Het duurt nog even maar volgende Open Huizen route is op zaterdag 7 april 2018.

Staat je huis te koop en wil je voor die tijd een Open Huis organiseren dan kan dat natuurlijk ook. Overleg het wel even met je makelaar. Hij of zij weet precies welke promotiemiddelen je dan kunt inzetten om er een groot succes van te maken.

Ronald Barends
Ronald Barends

Ronald Barends is directeur en eigenaar van Huislijn.nl. Met een miljoen bezoekers per maand neemt deze huizensite een belangrijke positie in voor zowel makelaars als huizenzoekers. Door de goede samenwerking met 2.500 makelaars biedt Huislijn.nl een overzichtelijk en actueel aanbod van koop-, nieuwbouw- en huurwoningen.

Artikelen: 208