Wie is het eerste bij jouw huis…?

Zaterdag 30 september is het moment om je huis te verkopen. 10.000den mensen gaan dan tijdens de Open Huizen route op zoek naar een huis. Jouw huis mag dan natuurlijk niet ontbreken. Wie is het eerste bij jouw huis…?

 

Haal alles uit de kast

Er worden weer volop huizen verkocht tegen steeds hogere prijzen. Staat je huis te koop, ga dan niet achteroverleunen maar haal alles uit de kast om je huis snel en tegen de allerhoogste prijs te verkopen. Om dit te bereiken (snelle verkoop tegen de hoogste prijs) is het van belang dat er veel belangstelling voor je huis is. Een goede kans om dit te bereiken, is meedoen aan de Open Huizen route. 10.000den mensen gaan dan namelijk op pad om hun droomhuis te vinden. Tijdens deze belangrijke dag mag jouw huis dan niet ontbreken. Vraag je makelaar om je hiervoor aan te melden.

Naast de Open Huizen route zijn er vele andere mogelijkheden om je huis tegen de hoogste prijs en of tegen de beste voorwaarden te verkopen. Facebook is een mooi voorbeeld hoe je heel gericht en succesvol je huis kunt promoten. De eerste stap is om je huis op te zoeken op Huislijn.nl en deze via het Facebook icoontje (rechts op de pagina) op je eigen facebookpagina te plaatsen. Jouw vrienden kunnen dan starten met het delen en voor je het weet zien 100den mensen je woning voorbijkomen. Maar ook je makelaar kan je hierbij helpen, hij of zij heeft vaak geweldige mogelijkheden om je huis via SocialMedia te promoten. Vraag ernaar!

Uit onderzoek van de NVM blijkt dat huizen die meedoen aan de Open Huizen route sneller worden verkocht

Dit zijn zo maar twee mogelijkheden om je huis te promoten. Vraag je makelaar naar wat er nog meer mogelijk is. Hij of zij heeft vaak jarenlang ervaring en weet precies wat er ingezet moet worden om jouw huis succesvol te verkopen.

 

Meer weten over de Open Huizen route? Ga dan naar:

10 tips om je droomwoning te vinden
Huizen kijken, huis kopen…
Hoe je in 1 dag je huis verkoopt!

Ronald Barends
Ronald Barends

Ronald Barends is directeur en eigenaar van Huislijn.nl. Met een miljoen bezoekers per maand neemt deze huizensite een belangrijke positie in voor zowel makelaars als huizenzoekers. Door de goede samenwerking met 2.500 makelaars biedt Huislijn.nl een overzichtelijk en actueel aanbod van koop-, nieuwbouw- en huurwoningen.

Artikelen: 227