Wow.. ruim 16.000 koopwoningen verkocht in oktober

In oktober zijn er ruim 16.000 koopwoningen verwisseld van huiseigenaar. En het goede nieuws is dat in alle provincies meer huizen zijn verkocht. Zeker de makelaars in Drenthe hadden een goede maand. In Drenthe zijn er namelijk 34% meer huizen verkocht ten opzichte van een jaar geleden.

Deze cijfers zijn door vandaag gepubliceerd door het Kadaster*.

*Het Kadaster baseert haar cijfers op het moment van overdracht. De overdracht vindt over het algemeen een aantal maanden na de verkoop plaats.

 

Vrijstaande woningen zijn populair

Opvallend is dat de stijging van vrijstaande woningen met maar liefst 23%. De stijging bij appartementen was iets minder maar altijd nog 6%.

 

Veel bezoekers op Huislijn.nl

De afgelopen maanden is het aantal bezoekers op Huislijn.nl verder toegenomen. Ook de makelaars merken dat er veel interesse is in het kopen van een huis en ontvangen dan ook steeds meer potentiële kopers vanuit Huislijn.nl.

Ronald Barends
Ronald Barends

Ronald Barends is directeur en eigenaar van Huislijn.nl. Met een miljoen bezoekers per maand neemt deze huizensite een belangrijke positie in voor zowel makelaars als huizenzoekers. Door de goede samenwerking met 2.500 makelaars biedt Huislijn.nl een overzichtelijk en actueel aanbod van koop-, nieuwbouw- en huurwoningen.

Artikelen: 204