Huislijn.nl genomineerd voor website van het jaar

Huislijn.nl is genomineerd voor de website van het jaar. En daar zijn wij trots op. Met 1 miljoen bezoekers per maand behoort Huislijn.nl tot de grootste huizensites van Nederland. Door de samenwerking met 2.500 makelaars presenteren wij een compleet en actueel aanbod van koopwoningen, nieuwbouwwoningen en huurwoningen.

We hopen uiteraard als winnaar uit de bus te komen. Breng daarom je stem uit op Huislijn.nl! Onder de stemmers worden fantastische prijzen verloot. Zo maak je bijvoorbeeld kans op een Samsung Ultra HD TV, één van de twee Apple Watch Sport Editions en één van de vijf AKG koptelefoons.

 

Ronald Barends
Ronald Barends

Ronald Barends is directeur en eigenaar van Huislijn.nl. Met een miljoen bezoekers per maand neemt deze huizensite een belangrijke positie in voor zowel makelaars als huizenzoekers. Door de goede samenwerking met 2.500 makelaars biedt Huislijn.nl een overzichtelijk en actueel aanbod van koop-, nieuwbouw- en huurwoningen.

Artikelen: 159