Diversen
website van het jaar

Huislijn.nl genomineerd voor website van het jaar

Huislijn.nl is genomineerd voor de website van het jaar. En daar zijn wij trots op. Met 1 miljoen bezoekers per maand behoort Huislijn.nl tot de grootste huizensites van Nederland. Door de samenwerking met 2.500 makelaars presenteren wij een compleet en actueel aanbod van koopwoningen, nieuwbouwwoningen en huurwoningen.

We hopen uiteraard als winnaar uit de bus te komen. Breng daarom je stem uit op Huislijn.nl! Onder de stemmers worden fantastische prijzen verloot. Zo maak je bijvoorbeeld kans op een Samsung Ultra HD TV, één van de twee Apple Watch Sport Editions en één van de vijf AKG koptelefoons.

 

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Ronald Barends
Load More In Diversen

Facebook Comments

Check Also

Gekte op de woningmarkt. Huizenprijzen blijven stijgen

Er heerst gekte op de woningmarkt. Het ene ...

Over Huislijn.nl

Werkt met 2.500 makelaars samen
Toont actueel en up to date woonaanbod
Meer dan 100.000 unieke huizen
1 miljoen bezoeken per maand

Start nu met zoeken

Huislijn op Facebook

Vind jouw huis op Huislijn.nl