Veel huizen verkocht in de zomermaand

Het kadaster heeft mooie cijfers vrijgegeven over de huizenverkoop. In de maand juli zijn er 33% meer huizen verkocht t.o.v. vorige jaar. In totaal wisselden 18.500 koopwoningen van eigenaar. Ook op Huislijn.nl merken wij een grote belangstelling om huizen te bekijken. Zo trok de site in juli 27% meer bezoekers dan een jaar geleden.

Goed nieuws is dat alle provincies een plus scoren. De grootste stijging is in Flevoland met 44%. Op Huislijn.nl is de stijging van bezoekers in Noord-Holland opvallend met 40%. In Zuid-Hollland zijn absoluut gezien de meeste huizen bekeken, namelijk ruim 1.000.000.

2.500 makelaars

Door de samenwerking met 2.500 makelaars biedt Huislijn.nl een actueel aanbod van te koop staande woningen in Nederland. Bijna 1 miljoen consumenten zoeken maandelijks naar hun of haar favoriete woning. Zij waarderen Huislijn.nl met een 8.1.

 

Ronald Barends
Ronald Barends

Ronald Barends is directeur en eigenaar van Huislijn.nl. Met een miljoen bezoekers per maand neemt deze huizensite een belangrijke positie in voor zowel makelaars als huizenzoekers. Door de goede samenwerking met 2.500 makelaars biedt Huislijn.nl een overzichtelijk en actueel aanbod van koop-, nieuwbouw- en huurwoningen.

Artikelen: 206