Huizenmarkt

Veel huizen verkocht in de zomermaand

Het kadaster heeft mooie cijfers vrijgegeven over de huizenverkoop. In de maand juli zijn er 33% meer huizen verkocht t.o.v. vorige jaar. In totaal wisselden 18.500 koopwoningen van eigenaar. Ook op Huislijn.nl merken wij een grote belangstelling om huizen te bekijken. Zo trok de site in juli 27% meer bezoekers dan een jaar geleden.

Goed nieuws is dat alle provincies een plus scoren. De grootste stijging is in Flevoland met 44%. Op Huislijn.nl is de stijging van bezoekers in Noord-Holland opvallend met 40%. In Zuid-Hollland zijn absoluut gezien de meeste huizen bekeken, namelijk ruim 1.000.000.

2.500 makelaars

Door de samenwerking met 2.500 makelaars biedt Huislijn.nl een actueel aanbod van te koop staande woningen in Nederland. Bijna 1 miljoen consumenten zoeken maandelijks naar hun of haar favoriete woning. Zij waarderen Huislijn.nl met een 8.1.

 

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Ronald Barends
Load More In Huizenmarkt

Facebook Comments

Check Also

Tips voor het klussen in je nieuwe huis

De kans dat je je nieuwe huis zo ...

Over Huislijn.nl

Werkt met 2.500 makelaars samen
Toont actueel en up to date woonaanbod
Meer dan 100.000 unieke huizen
1 miljoen bezoeken per maand

Start nu met zoeken

Huislijn op Facebook

Vind jouw huis op Huislijn.nl