Interieuradvies op maat: kleur, sfeer en kringloopgeluk met Channa Ontwerpt

Hoi! Mijn naam is Channa, eigenaresse van Channa Ontwerpt. Ik ben afgestudeerd kleur- en interieuradviseur. Inmiddels heb ik al best wat werkervaring in de bouw, woningstoffering, keukens en badkamers. Maar ook in het coördineren van projecten heb ik ervaring. Al mijn kennis en ervaring bundel ik samen om mijn klanten zo goed mogelijk te adviseren.

Channa, eigenaresse van Channa Ontwerpt
Channa, eigenaresse van Channa Ontwerpt

Interieuradvies voor elk budget

Particulieren kunnen bij mij terecht met al hun woonvragen, voor kleuradvies of voor een compleet ontwerp. De leukste reacties zijn natuurlijk de ‘dit had ik zelf nooit bedacht’ reacties. Ik ben van mening dat interieuradvies voor (bijna) ieder budget mogelijk is. Schroom dus niet om je budget prijs te geven. Zakelijke klanten kunnen ook bij mij terecht voor een interieurontwerp of tekeningen van buitenruimten. Ik ben met Channa Ontwerpt dus breed georiënteerd. Ik heb veel afwisseling en dat is wat mijn werk zo leuk maakt. 

Kleur en sfeer zonder grote verbouwingen

Soms kun je met vrij simpele aanpassingen al een stuk meer kleur, sfeer en warmte aan je interieur toevoegen. Een grote verbouwing of alle meubels vervangen is echt niet altijd nodig. Laatst heb ik advies gegeven om een keuken te wrappen in het olijfgroen. Dit geeft zoveel meer sfeer! Zelf ben ik dus echt fan van kleur. In mijn ontwerpen vind je dus ook altijd kleur terug. Maar don’t worry, het is echt niet zo dat ik adviseer om je muur fel oranje te schilderen ;). Doe ik dat wel? Dan staat het vast waanzinnig in jouw interieur.

interieurkleuren

De magie van kringloopvondsten

Verder maak ik altijd een leuke mix van eyecatchers die soms wat prijziger zijn, met mooie, betaalbare items. Merken waar ik echt weg van ben zijn bijvoorbeeld &Klevering Amsterdam, Zuiver en HAY. In mijn eigen woning heb ik ook een aantal tweedehands items uit de kringloop. Ik vind het heerlijk om rond te struinen in de kringloop en de mooiste pareltjes te zoeken. De mooiste gebaksbordjes, kopjes, lepeltjes en kaarsenhouders die ik heb komen uit de kringloop.

Mijn tip is om goed de tijd te nemen zodat je rustig kunt kijken. Pak iets wat je leuk lijkt even uit het schap of het ‘voorbeeldkamertje’ om te zien hoe het item los is. Er staan vaak veel spullen omheen die erg kunnen afleiden of die een stuk minder mooi zijn waardoor het leuke item een beetje wegvalt. Verder bezoek ik vooral lokale kringloopwinkels en niet de winkels van de grote ketens. Die zijn wat mij betreft te ‘hip’ en te georganiseerd wat pareltjes zoeken lastig maakt. Ik volg de trends goed (woonprogramma’s zijn favoriet) maar daar doe ik niet altijd wat mee. Ik kijk en luister naar waar mijn klant zich goed bij voelt. Ik neem in ieder geval nooit een trend één op één over. Het interieurontwerp moet natuurlijk wel persoonlijk blijven. Ik kijk er heel erg naar uit om te inspireren over kleur, sfeer en kringloop shoppen!

Channa
Channa

Mijn naam is Channa, afgestudeerd kleur- en interieuradviseur. Ik heb ervaring in de bouw, woningstoffering, keukens en badkamers. Al mijn kennis en ervaring neem ik mee en met mijn bedrijf Channa Ontwerpt voorzie ik mijn klanten van het meest complete interieurontwerp. Ook zakelijke klanten kunnen bij mij terecht voor interieuradvies en tekeningen van buitenruimten. Ik houd van kleur en zal ook altijd een vleugje kleur toevoegen in mijn ontwerpen. Heb je een woonvraag, wil je kleuradvies of een compleet interieurontwerp? Ik help je graag!

Artikelen: 1