Waarom een nieuw toilet kopen een slimme keuze is

Bij het upgraden van je woning denk je waarschijnlijk niet meteen aan je toilet. Logisch ook, maar je moet de impact van een toilet op de uitstraling van je woning absoluut niet onderschatten. Zo kan het een flink verschil maken als jij je verouderde toilet laat vervangen door een nieuw model. Onderstaand gaan we je in ieder geval precies uitleggen waarom het in onze ogen een goede keuze is om je toilet te laten vervangen op het moment dat deze verouderd is.

Verbetering van watergebruik

Een nieuw toilet kopen is niet alleen voor het uiterlijk van de betreffende ruimte een aanrader. je zorgt er namelijk ook voor dat je behoorlijk bespaart op je waterrekening. Waar oudere toiletten vaak 9 tot 12 liter per spoeling verbruiken, gebruiken de nieuwste modellen vaak maar 4,5 tot 6 liter per spoeling. Ook zijn veel nieuwe toiletten voorzien van een dual-flush systeem. Hiermee kan je afhankelijk van je behoefte bepalen of het tijd is voor een grote of een kleine spoeling. Hiermee bespaar je niet alleen water, maar denk je ook nog eens aan het milieu.

Veel mooie nieuwe mogelijkheden en verhoogd comfort

Naast de bovenstaande voordelen heeft een nieuw toilet nog veel meer te bieden. Zo kan een nieuw toilet dankzij de hoogte en de vorm van de zitting er ook voor zorgen dat je lekkerder zit. Wil je al helemaal kunnen genieten op de wc? Dan zou je er ook nog voor een verwarmde zitting kunnen kiezen!

Witte verhoogde toilet met daarnaast een badmeubel.

Laat een expert je van advies voorzien

Twijfel je zelf over welk toilet het beste in jouw woning past? Breng dan een bezoek aan een expert op het gebied van sanitair. Hier kan je inspiratie op doen en aan de expert vragen voor welke variant je het beste kunt gaan. Maak voordat je gaat een foto van je huidige toilet, dit maakt het voor de specialist makkelijker om advies te geven. Ben jij op zoek naar zo’n aanbieder? Dan is Megadump Dalen absoluut een aanrader om te bezoeken. Niet voor niets hebben zij erg veel positieve reviews.

Stephanie Hopmans
Stephanie Hopmans

Ik ben Stephanie Hopmans en ik werk al meer dan 25 jaar in de marketing voor diverse bedrijven. Veel van deze bedrijven waren actief op de huizenmarkt, waardoor ik altijd een sterke band heb gehad met de woonsector. Dit heeft mijn passie voor interieurontwerp en het creëren van sfeervolle, uitnodigende ruimtes aangewakkerd. Ik geniet ervan om mensen te inspireren en te helpen hun droominterieur te realiseren. Lees verder op: Wooninfluencers

Artikelen: 44