Veilig opbergen met kleur

Het opbergen van persoonlijke items kan een uitdaging zijn. Niet alleen thuis maar zeker ook op het werk. Waar laat je al die tassen en jassen zonder dat het een rommelig geheel wordt? Vaak zijn kleedruimtes niet heel gezellig te maken en in de kantine ontstaat al snel een saaie wand van grijze kasten. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Een lockerkast is super makkelijk en kan gewoon online. In vele kleuren, maten en modellen. Dus die kantine wordt een kleurig geheel. Maar maak het niet te bont, je wil ook dat er nog gewerkt gaat worden.  

kleuren waaier

Materialen

Je kunt natuurlijk een echte ouderwetse lockerkast kopen van metaal. Lekker stevig, kan tegen een stootje en gaat dus lang mee. Maar wil je de lockers gebruiken om bijvoorbeeld buiten een voorziening te treffen, dan zijn kunststof lockers veel handiger. Die roesten niet en dat scheelt in de kosten van het onderhoud. Daarnaast zijn deze UV bestendig, wat een lang kleurbehoud garandeert. Ga je juist een kantine inrichten of een garderobe op je kantoor, dan heb je keuze uit vele modellen en kleuren. Zo is er altijd wel een model wat past in die ene rare hoek. Mocht dat toch niet lukken met de standaard maten dan is maatwerk de oplossing.  

Uitstraling 

Nu wil het oog ook wat en daarom zijn er verschillende uitvoeringen en mogelijkheden. Niet alleen de kleur is bepalend maar ook of je erin kan kijken of juist niet. Het is maar net welke uitstraling je jouw ruimte wilt geven en/ of wat jouw personeelslid of klant graag wil. Zo zijn er ook mogelijkheden voor grote lockers die je een persoonlijke garderobekast geven om zo een jas ruim en makkelijk op te hangen. Ideaal voor wanneer het kledingstuk nat is en zo toch kan drogen. Uiteraard met een vak voor de tas. Misschien wil je graag dat jouw medewerkers hun laptop op werk laten maar wil je deze veilig opbergen. Ook dat kan. Er zijn tegenwoordig ook lockers speciaal voor laptops.  

Veilig opbergen

Het plaatsen van een locker is juist om te zorgen dat de persoonlijke spullen van een ieder veilig en zeker zijn opgeborgen. Een goed werkend slot is dan belangrijk. Ook verzekeringstechnisch. Iets om zeker rekening mee te houden. Elke locker heeft een simpel cilinderslot en is voorzien van een sleutel en een extra sleutel als reserve. Heb je liever een ander soort slot? Ook dat kan. Cijfer en codesloten zijn ook mogelijk. Kies je toch voor een slot met sleutel dan is het verkrijgen van een moedersleutel een slimme zet om zo beschadigingen aan je mooie wand te voorkomen, mocht ook de reservesleutel even een blokje om zijn. Zo is alles k(l)eurig opgeborgen.   

Ronald Barends
Ronald Barends

Ronald Barends is directeur en eigenaar van Huislijn.nl. Met een miljoen bezoekers per maand neemt deze huizensite een belangrijke positie in voor zowel makelaars als huizenzoekers. Door de goede samenwerking met 2.500 makelaars biedt Huislijn.nl een overzichtelijk en actueel aanbod van koop-, nieuwbouw- en huurwoningen.

Artikelen: 262