Bakken en koken maakt blij!

Deze inhoud is gemaakt in samenwerking met HEMA en bevat gesponsorde informatie.

Als kleindochter van een gekende bakkersfamilie in ons dorpje, heb ik de bakgenen helaas niet geërfd maar gelukkig wel doorgegeven aan mijn twee dochters. Hoewel ik enorm van zoetigheden hou en ook heel erg graag kook, is het bakken dus niet zo aan mij besteed. Ik prefereer om mijn eigen ding te kunnen doen achter het fornuis boven het perfect afwegen, het nauwkeurig een recept volgen en de oven correct instellen. Maar wat kan ik enorm genieten van het baktalent in onze genen dat nu volop losgaat bij mijn dochters. We hebben dan ook al een prachtige verzameling bakspullen aangelegd in de loop der jaren.

Bakken en koken maakt blij

Omdat we alle drie gek zijn op hippe spulletjes in trendy kleurtjes vinden we steeds wel iets naar onze zin in het ruime assortiment van HEMA. HEMA heeft eigen, herkenbare producten met een doordacht ontwerp dewelke praktisch èn mooi zijn. Als grote HEMA-fans kunnen we er dan ook onmogelijk binnenlopen zonder halt te houden aan de kassa. Dankzij de zelfscans is er nu ook echt geen enkel excuus meer om niks te kopen, want file aan de kassa is nu quasi uitgesloten. Online shoppen en de bakspullen thuis laten bezorgen is ook een optie. Ook het assortiment keukengerei is er erg uitgebreid en biedt kwalitatief goede producten voor lage prijzen.

Benieuwd naar wat HEMA allemaal te bieden heeft? Ik neem jullie graag mee in de wereld van de trendy bak- en kookspullen.

Van dit keukengerei word je instant blij

mooie keukenspullen

Van bakken en koken word je gewoon ook heel erg blij! Deze creatieve activiteiten verbeteren je welzijn en het zorgt ook voor psychologische voordelen wanneer je deelt met je naasten. Iets goed doen voor een ander, is ook een vorm van jezelf belonen. En wat is er leuker dan jezelf belonen met blije mensen èn met mooie spulletjes. Dat het praktisch moet zijn en liefst een tijdje moet meegaan is uiteraard de eerste prioriteit. Maar als het er dan ook nog eens kleurrijk en hip uitziet, dan is het helemaal een dikke hit toch… HEMA heeft het allemaal… traditioneel degelijk keukengerei en vrolijke, kleurrijke bakspullen in één.

Lees ook:
Een gezondere leefstijl dankzij een goed uitgeruste keuken

Hippe en handige bakspullen

Bij HEMA vind je alles om je baksels te doen slagen: makkelijke bakmixen, deegrollers, siliconen vormen, maatbekers, keukenweegschalen, handmixers, gardes, spatels, bakkwasten, spuitzakken en bakpapier.

Voor elk gebak een vorm           

Op zoek naar een springvorm, quichevorm, tulbandvorm, cakevorm of bakringen? Je vindt een ruim assortiment in de winkel en online. Ook voor de kinderen vind je een ruime keuze met een leuk Nijntjesassortiment, muffinvormpjes en zelfs een kinderbaksetje .

keuken schoonmaken

De mooiste taartdecoraties

Etagères, eetbare versiersetjes in tal van thema’s, decoratieve taartprikkers, sprinkels in allerlei kleurtjes en vormen, eetbare toppers, taartkaarsjes, decoratiestiften, fondant decoratie, taartplateaus, taartdozen, … ook dit aanbod is enorm uitgebreid en om vrolijk van te worden.

Het binnenstappen van een HEMA-winkel zorgt voor instant happy vibes. Mocht het je toch nog niet helemaal kunnen overtuigen om aan het bakken of koken te beginnen, lees dan zeker ook nog eens de positieve effecten van bakken en koken. Want bakken maakt blij! EN HEMA ook!

Conny van Eylen
Conny van Eylen

Gepassioneerd door schrijven en interieur maar ook door mensen en sociale media, tracht ik mijn weg te vinden.

In mijn wit en strak interieur voeg ik met veel liefde Scandinavische elementen en pastelkleuren toe.

Als interieurjunkie en alleenstaande mama is en blijft het een uitdaging deze te combineren door middel van designstuks & budgetkoopjes en interieurtrends & nostalgische erfstukken.

Op mijn instagrampagina schrijf ik vol liefde over mijn passies en droom ik van eventueel een bij job in de interieurwereld en als contentschrijver.

Artikelen: 12