Tuinontwerp met cortenstaal voor een natuurlijke en warme uitstraling

Op zoek naar een sfeervol tuinontwerp dat naadloos aansluit op je wensen en budget? Laat je tuin ontwerpen door Gras en Groen, specialist in het ontwerpen van unieke en exclusieve tuinen. Het zelfstandig ontwerpen van je tuin is een flinke klus en stressvolle bezigheid. Door samen te werken met een deskundig hoveniersbedrijf heb je de garantie dat je niets over het hoofd ziet. Behalve mooie tegels neem je ook de tuin verlichting mee in je tuinontwerp én onderzoek je de mogelijkheid voor duurzame muurelementen. Hoe ziet jouw toekomstige tuin er uit?

Ontwerp je droomtuin

Is je tuin toe aan een opknapbeurt en wil je het liefst een groene en onderhoudsvrije tuin? Ben je recent verhuisd naar je nieuwe woning, maar ligt de tuin er nog onverzorgd bij? Een smaakvolle buitenruimte creëren, begint met een passend ontwerp. Wil je een overkapping in de tuin, welke planten en bloemen spreken je aan of ga je juist voor een intieme zithoek? Kortom: er komt van alles op je af. En wat doe je eigenlijk met verlichting? Wil je uitsluitend functionele verlichting of juist bepaalde objecten in de schijnwerpers zetten?

Verlichtingsplan voor sfeervolle en functionele verlichting

Een goed tuinontwerp gaat altijd gepaard met sfeervolle en functionele tuin verlichting. Om die reden stel je een lichtplan op om de gewenste armaturen te bepalen en accenten aan te brengen in de buitenruimte. Het maken van een lichtplan doe je op basis van de afmetingen, objecten en indeling van de tuin. Wil je bij je tuin ontwerpen rekening houden met verlichting? Ga vooral in gesprek met de experts van Gras en Groen en kies welke objecten je wilt uitlichten en naar welke type tuinverlichting je voorkeur uitgaat.

Tuin verlichting en cortenstaal

Ga je voor een eyecatcher en intieme setting in de tuin? Overweeg om verlichting op een cortenstaal wand of schutting aan te brengen. Op die manier springt een duurzame wand van dit materiaal er perfect uit. Het is supersterk, ziet er mooi uit en heeft geen onderhoud nodig. Bij Gras en Groen kies je uit verschillende muurelementen en daarom zijn er voor elke tuin volop mogelijkheden. De bruinoranje roestkleur steekt perfect af tegen al het groen in je tuin en bovendien ontvang je vijf jaar garantie op je aankoop.

buitenverlichting

Hierom ontwerp je je tuin met Gras en Groen

De tuin onder handen nemen, dat doe je met de professionals van Gras en Groen. Ze zijn gedreven en denken van a tot z met je mee. Tot en met het opruimen van het afval na het bouwen, je wordt volledig ontzorgd! Dit maakt het aantrekkelijk om het ontwerpen van een splinternieuwe tuin uit te besteden aan deze toegewijde tuinspecialisten. Bovendien kun je altijd rekenen op een deskundig advies en is ook tuinonderhoud uit te besteden aan het hoveniersbedrijf. Bemesten, snoeien, gazononderhoud, je wordt volledig ontzorgd!

Hulp nodig bij tuinontwerp?

Een tuin ontwerpen waar je de komende jaren heerlijk kunt vertoeven en geen omkijken naar hebt? Roep de hulp in van Gras en Groen en neem telefonisch contact op voor een oriënterend gesprek. Direct een offerte aanvragen is ook een optie. Je ontvangt altijd snel een reactie inclusief een vrijblijvende prijsopgave.

Marcel Hiemstra
Marcel Hiemstra

Marcel is werkzaam bij 24webvertising waar hij onder andere verantwoordelijk is voor de content. Vanuit deze positie publiceert Marcel met genoegen artikelen over diverse aspecten van wonen op Huislijn.nl. De onderwerpen zijn uiteenlopend, variërend van de voordelen van zonnepanelen tot het maken van weloverwogen keuzes voor een nieuwe vloer in de woonkamer, de schoonheid van de Trompetboom, noodzakelijke gereedschappen voor een succesvolle verbouwing, tot effectieve methoden voor ongediertebestrijding. Geen enkel onderwerp schuwt Marcel.

Artikelen: 94