De leukste online woonwinkel voor betaalbare woonaccessoires

Ben jij op zoek naar de leukste woonaccessoires en gifts? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Mijn naam is Kehly Roetenberg en eigenaresse van KNUS Lifestyle. Sinds 2020 ben ik samen met mijn partner trotse eigenaresse van onze webshop, die inmiddels ruim 500 unieke producten telt en waarmee we zijn uitgegroeid van de welbekende zolderkamer tot inmiddels een pand van ruim 100 vierkante meter. Onze passie is om mensen te inspireren en te voorzien van een passend advies op maat. Niet alleen kun je bij ons terecht voor de leukste woonaccessoires, maar hebben we ook een uitgebreid assortiment gifts, perfect voor iedere gelegenheid. Omdat we heel goed begrijpen dat je er niet op zit te wachten je cadeautjes thuis nog zelf in te moeten pakken, doen wij dit voor je! Onze inpakservice zit namelijk bij de prijs in. Psst.. je mag ook gerust een cadeautje voor jezelf bestellen hoor!

Betaalbaar wonen voor iedereen

Wij vinden dat gezellig wonen betaalbaar moet zijn voor iedereen. Daarbij kiezen wij onze producten met de grootst mogelijke zorg uit. Daarbij kijken we niet alleen naar de prijs, maar is ook de kwaliteit voor ons van groot belang. Daar we wonen betaalbaar willen maken voor iedereen, willen we absoluut niet inleveren op kwaliteit. Om het onszelf nog net even wat uitdagender te maken, staan we voor een uniek assortiment. Dat betekent dat de items die je vandaag in onze webshop vindt, niet overal te vinden zijn en dus ook morgen voorgoed verdwenen kunnen zijn. Uiteraard werken we wel met een standaard collectie, zodat je gerust een nachtje ergens over kunt slapen.

Persoonlijk advies op maat

sierkussens

Naast onze prachtige producten, kun je bij KNUS ook terecht voor advies op maat. Uiteraard adviseren we je met alle liefde vrijblijvend als je ons een vraag stelt. Zo snappen we heel goed dat je niet altijd even goed weet welke sierkussens je bijvoorbeeld het beste met elkaar kunt combineren of welke kandelaar leuk staat op een zwart dressoir. Juist die persoonlijke touch is wat ons onderscheidt van de rest. Dus ben je op zoek naar wat advies op maat en vraag jij je af hoe je het beste je woonkamer opnieuw kunt indelen, welke kleuren het beste bij elkaar passen of welke salontafels het beste bij de rest van je interieur staan? Vraag het aan ons!

Kehly schrijft ook voor het wooninspiratieplatform Wooninfluencers. Kijk daar voor meer inspiratie.

De leukste inspiratie en tips voor ieder interieur

Wooninfluencer Kehly Roetenberg

Naast advies op maat, vinden we het leuk jullie regelmatig te inspireren en te voorzien van tips en tricks om het thuis nog gezelliger te maken. Daarom delen we graag onze eigen bevindingen als het gaat om bijvoorbeeld nieuwe stijlen, maar ook de nieuwste trends op het gebied van wonen. Wij vinden dat je huis een thuis hoort te zijn en dragen daar met onze tips en inspirerende blogs maar wat graag aan bij!

Kehly Roetenberg
Kehly Roetenberg

Met mijn passie voor wonen en inrichten, help ik anderen van hun huis een thuis te maken! Mijn naam is Kehly en trotse eigenaresse van KNUS Lifestyle, de webshop voor betaalbare woonaccessoires en gifts. Naast het runnen van een succesvolle webshop vind ik het ook onwijs leuk om mensen te inspireren en te helpen met het inrichten van hun woning. Daarbij is voor mij geen uitdaging te groot. Van het inrichten van het toilet tot een enorme kantoorvilla met tientallen vergaderruimtes, we doen het allemaal! Dit in combinatie met een marketingbureau, kun je wel stellen dat ik een enorme bezige bij ben! Naast mijn passie voor wonen en interieur, is en blijft SEO ook een van mijn kindjes.

Artikelen: 1