Van warme woonaccessoires tot interieurinspiratie.

Als eigenaar van webshop Ookinhetpaars.nl heb ik gekozen om te focussen op een selectie duurzame producten van verschillende wolsoorten en verschillende stoffen. De aanraking van zachte wol en de frisheid van katoen wekken gevoelens van geluk bij me op en brengen me mee terug in de tijd toen mijn moeder mij leerde naaien en breien.

Blij van stoffen

Alles in de webshop is dus zacht en aaibaar. Ik word zelf ontzettend blij van stoffen, deze geven echt de finishing touch aan je interieur. Denk aan mooie kussens op je bank en een fijne plaid om heerlijk onder te relaxen. Ook in je slaapkamer komt stof terug in de vorm van lekker grote spreien die je slaapkamer mooi aankleden. Daarnaast hou ik enorm van kleur. Kleur maakt echt je interieur en daaruit is de van de webshop naam ontstaan. We hebben alle kleuren dus Ook-in-het-paars. Kussens en plaids voegen een kleurrijke sprankel toe aan elk interieur.

Duurzaam, diervriendelijk, milieubewust en van uitstekende kwaliteit.

Ik heb altijd een passie gehad voor de natuur en ben daarom biologie gaan studeren. In de webshop is alles duurzaam, diervriendelijk, milieubewust en daarnaast van uitstekende kwaliteit. Je koopt echt een product waar je lang mee doet en die je niet elk seizoen moet vervangen. Dit onderscheidt ons in de markt. Liever één kwalitatief hoogwaardig item dan tien wegwerpproducten. Steeds meer mensen zijn bewust bezig met de herkomst van producten, iets wat Ookinhetpaars volledig ondersteunt.

Ookinhetpaars werkt nauw samen met weverijen in heel Europa, waaronder Denemarken, Zweden, Polen, Ierland en Nederland. Deze bedrijven staan bekend om hun kwaliteit en vakmanschap. Velen van hen dragen (fairtrade) keurmerken, werken met GOTS-materialen (Global Organic Textile Standard) en gebruiken eco-wol en eco-katoen.

interieurinspiratie

Vanwege de diversiteit aan producten en het brede scala aan merken kan het zijn dat je keuzestress ervaart. Gelukkig kun je bij Ookinhetpaars rekenen op deskundig advies. We hechten niet alleen waarde aan kwaliteit in onze producten, maar ook in de service en het advies dat we bieden.

Hierin is een persoonlijke benadering voor mij essentieel. Ik betrek mijn team daarom bij de productselectie voor de webshop. Met enthousiasme vertel ik hen alles over nieuwe items. En dankzij onze persoonlijke styliste kunnen we jou voorzien van op maat gemaakt advies.

Lees ook: Wordt jouw bank de eyecatcher van jouw woonkamer?

Kunst en natuur

Naast en binnen de webshop hou ik van bloggen. Uiteraard schrijf ik over interieur en dan vooral in combinatie met kleurgebruik, duurzaamheid en kwalitatieve keuzes. Op onze eigen blog heb ik intussen al meer dan 200 artikelen gepubliceerd. Heb ik dan nog steeds inspiratie? Jazeker, die haal ik uit de interieurs van klanten, uit kunst en uit de natuur. Ook de gesprekken met mijn leveranciers geven nieuwe inzichten die ik graag met je deel. Naast de blogs hebben we ook een e-magazine over kleur in je interieur gemaakt en een e-book over de aankleding van je bank. Wil je het e-magazine gratis hebben, neem dan even contact met mij op.

Ik hoop jullie ook hier te inspireren met mijn kleurrijke en warme visie op interieur en wonen.

Claudia Van den Berg
Claudia Van den Berg

Mooie interieurs met een zacht accent

Ik ben in mijn leven vaak verhuisd (meer dan 20 keer). Regelmatig wennen aan een nieuwe school maar wel de kans om mijn kamer weer opnieuw in te richten. Als kind zat ik al tussen de mooie stoffen. Mij ene oma haakte, mijn andere borduurde en mijn moeder heeft me al jong leren breien en naaien. De passie voor wol en stoffen is altijd gebleven. In combinatie met mijn hart voor de natuur en duurzaamheid is mijn webshop Ookinhetpaars.nl ontstaan. Het assortiment van mijn webshop kenmerkt zich doordat alles van stof of wol is gemaakt. Hierbij kun je denken aan kussens, plaids, grand foulards, spreien en dekens.
Voor de webshop maar ook voor anderen blog ik over interieur met regelmatig een verwijzing naar het gebruik van mooie, zachte en warme materialen. Ik hou enorm van binnenkijken en vind het inspirerend om verschillende soorten inrichtingen te zien. Vooral als iemands persoonlijkheid tot uitdrukking komt in zijn of haar interieur. Ook hou ik erg van designklassiekers.
Ik blog graag over het gebruik van kleur in huis, je omringen met warmte en gezelligheid door woonaccessoires.

Artikelen: 1