Wat zijn de beste terrasstoelen voor deze zomer? 

Nu de lente in volle gang is, willen we profiteren van het warme weer en alle leuke activiteiten die het met zich meebrengt. We proberen vooral zoveel mogelijk naar buiten te gaan en onze buitenruimtes en patio’s weer te gebruiken. Als je ook de sfeer in de buitenlucht voelt, is het tijd om je tuinmeubilair een update te geven, en er is geen betere plek om te beginnen dan met perfecte terrasstoelen. Je kunt op de onderstaande stoelen heerlijk genieten van het warme weer terwijl je ondertussen de Bitcoin koers checkt en mogelijk in deze cryptomunt investeert. 

Nantucket Schommelstoel 

Heb je je zinnen gezet op een schattige schommelstoel op het terras? Dit exemplaar (verkrijgbaar in zeven kleuren) is gemaakt van een duurzame mix van mahonie- en eucalyptushout, gecoat in een weerbestendige polyurethaanafwerking, zodat je jarenlang kunt rekenen op mooie momenten in deze stoelen. We raden je daarom zeker aan om je investering in de Ethereum koers te gebruiken om deze schommelstoelen te kopen. 

Adirondack Stoel

Adirondack Stoel voor in tuin

Als je aan terrasstoelen denkt, zie je dan die wiebelige, plastic, stapelbare stoelen van oude familiebijeenkomsten voor je? Gelukkig zijn de ontwerpen in de loop der jaren veel beter geworden. Deze klassieke Adirondack-stoelen zijn gemaakt van massief acaciahout en zijn bedekt met een beschermende verfafwerking, wat betekent dat ze er lang mee kunnen. Je geniet op deze manier dus jarenlang van deze prachtige stoelen voor in je tuin

Bayou Breeze Terrasstoelenset

Voor een bistro-geïnspireerde keuze zijn we dol op deze kleine terrasstoelenset van Bayou Breeze. Elke stoel heeft een veelkleurig geruit patroon (verkrijgbaar in blauw, grijs en wit) gemaakt van duurzaam riet dat meteen het gevoel van een klein café op het Franse platteland oproept. En met een smalle zitting en een stapelbaar ontwerp is het ook een droom voor kleine ruimtes!

Better Homes & Gardens Ventura Wicker Egg Chair

Gardens Ventura Wicker Egg Chair

Als je aan een leuke terrasstoel denkt, zie je waarschijnlijk zoiets als de Ventura Wicker Egg Chair van Better Homes & Gardens. Deze opvallende stoel is stijlvol en gemaakt om lang mee te gaan en biedt een diepe zit, gemakkelijk schoon te maken kussens en een roestbestendige afwerking. Het is een stoel waar het hele gezin dol op zal zijn.

Charlton Home Sling Glider

Er is iets zo uitnodigend aan een goede oude zweefstoel op het terras. Met een waardering van bijna vijf sterren op Wayfair is de Charlton Home Sling Glider een van de favoriete keuzes van internet. Lichtgewicht en duurzaam, gemaakt met een stevig ijzeren frame en een sneldrogende, weerbestendige mesh-stof, zodat je hem maanden en jaren zult gebruiken. 

Ulax Furniture Outdoor Fauteuil

Wil je achterover leunen in een verstelbare terrasstoel? Het zal je misschien verbazen te horen dat onze topkeuze van niemand minder dan Amazon komt! Deze buitenfauteuil van Ulax heeft een gepoedercoate stalen behuizing, dikke kussens bedekt met olefinestof en een push-back-ontwerp (wat betekent dat u alleen achterover hoeft te leunen om achterover te leunen). Het beste van alles is dat het verkrijgbaar is in vier neutrale kleuren. 

Marcel Hiemstra
Marcel Hiemstra

Marcel is werkzaam bij 24webvertising waar hij onder andere verantwoordelijk is voor de content. Vanuit deze positie publiceert Marcel met genoegen artikelen over diverse aspecten van wonen op Huislijn.nl. De onderwerpen zijn uiteenlopend, variërend van de voordelen van zonnepanelen tot het maken van weloverwogen keuzes voor een nieuwe vloer in de woonkamer, de schoonheid van de Trompetboom, noodzakelijke gereedschappen voor een succesvolle verbouwing, tot effectieve methoden voor ongediertebestrijding. Geen enkel onderwerp schuwt Marcel.

Artikelen: 101