Wooninfluencer Charlotte aan het woord

Hi! Mijn naam is Charlotte en ik ben het gezicht achter AlotlikeLOT.nl; mijn blog waar ik schrijf over over verschillende onderwerpen die mijn interesse hebben. Waaronder dus veel wonen & interieur! Je begrijpt dan waarschijnlijk ook wel dat ik enorm uitkeek naar onze verhuizing in 2022: een nieuwbouwwoning voor een interieurjunkie is immers als een leeg canvas voor een schilderkunstenaar!

Interieurblogger Charlotte

Al als jong meisje vond ik het fantastisch om mee te denken over het inrichten van mijn slaapkamer. Het kiezen van een thema, het selecteren van kleuren en het shoppen van accessoires. Zo had ik ooit een prachtige slaapkamer in echt Hollands thema met een mooie Delfts blauwe inrichting! Later werd dit een meer Scandinavische ruimte, met veel witte meubelen van IKEA (dat is nou eenmaal praktisch als puber) en zachte pastelkleuren. Inmiddels heb ik een echt eigen woonstijl ontwikkeld en deel ik mijn liefde voor interieur graag op mijn eigen blog.

Charlotte vindt haar wooninspiratie ook op Wooninfluencers.nl

Woonstijl van Charlotte

Wooninfluencer op haar design bank

Allemaal leuk én aardig om te lezen over mijn interieur hobby natuurlijk, maar de kans is groot dat je dan ook wil weten wat mijn eigen smaak is. Hmm… dat is nog niet zo makkelijk uit te leggen. Hoe ik mijn eigen interieur het beste omschrijf? Een combinatie van Hotel Chique, Hollywood Glamour en Art Deco. Vooral veel roze eigenlijk! 😉 Met gouden accenten, velvet stoffen en opvallende dierenlampen. Op mijn blog en Instagram (@lotlikelot) laat ik regelmatig stukken van mijn interieur zien!

Lees ook: Passie voor alles wat met interieur te maken heeft

Online woonmagazine & interieur blog

Omdat mijn passie voor wonen & interieur groter is dan ik op AlotlikeLOT.nl kwijt kan – en ik tegelijkertijd ook graag over andere onderwerpen blijf schrijven – is FactorWonen.nl ontstaan. Dit is een online woonmagazine en interieur blog met alles in huis over wonen! Hier vind je wooninspiratie bij verschillende woonstijlen, maar ook informatie over duurzaam wonen en tips op het gebied van besparen, schoonmaken en verzekeringen!

Charlotte
Charlotte

Mijn naam is Charlotte en ik ben een echte interieurjunkie! Ik houd ervan om te schuiven met meubels in huis en decoraties te veranderen, om zo telkens een nieuwe look te creëren! Op mijn blog www.AlotlikeLOT.nl komt mijn eigen interieur vaak aan bod en daarnaast kun je er lezen over andere uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast blog ik ook op www.FactorWonen.nl: een online magazine met alles in huis over wonen!

Mail mij: contact@alotlikeLOT.nl

Artikelen: 1