Tiny Houses: de manier om duurzaam te leven…

Graag stel ik mezelf aan jullie voor. Mijn naam is Koen Duindam en ik ben de trotse eigenaar van de blog TinyHouseBeweging.nl. Samen met een groep vrienden ben ik gepassioneerd over duurzaamheid en het creëren van bewustzijn over de impact van onze levensstijl op het milieu. We geloven in de kracht van kleine stappen en zijn vastbesloten om de wereld te inspireren om duurzamer te leven.

Duurzame toekomst

Onze focus ligt op Tiny Houses. Wij zijn overtuigd dat deze manier van leven bijdraagt aan een duurzame toekomst. We willen de beweging van Tiny Houses in Nederland stimuleren. En mensen aanmoedigen om te experimenteren met deze manier van leven. We willen mensen laten zien dat het mogelijk is om een leven te leiden dat in harmonie is met de natuur, zonder concessies te doen aan comfort en stijl.

Wat is een Tiny House
Een tiny house is een kleine, vaak verplaatsbare woning die meestal kleiner is dan 37 vierkante meter. Het concept van een tiny house is ontstaan als een duurzaam alternatief voor traditionele huizen en als een manier om een minimalistische levensstijl te omarmen. Tiny houses kunnen gebouwd worden op trailers, waardoor ze verplaatsbaar zijn en een gevoel van vrijheid bieden. Vaak zijn tiny houses ontworpen om efficiënt gebruik te maken van de beschikbare ruimte, met slimme opbergruimtes en multifunctionele meubels. Ze zijn ook meestal energiezuinig en hebben vaak milieuvriendelijke functies, zoals zonnepanelen en composttoiletten.

Duurzaamheid en Tiny Houses

Op onze blog delen we onze kennis en experimenten op het gebied van duurzaamheid en Tiny Houses. We zijn geen professionals, maar onze passie en toewijding hebben ons gebracht waar we nu zijn. We zijn er trots op wat we hebben bereikt en de gemeenschap die we hebben opgebouwd.

In een wereld vol constante prikkels zien we steeds meer mensen kiezen voor eenvoud in hun levensstijl. Deze trend staat bekend als minimalistisch wonen, waarbij het doel is om een rustig thuis te creëren. Lees de tips van Ronald Barends voor het creëren van een minimalistische woning

Samen met mijn vrouw Esther en onze twee kinderen (Jonas en Vera) plus onze trouwe viervoeter Blue, proberen we zelf ook zo duurzaam mogelijk te leven in de Achterhoek. We geloven dat verandering begint bij onszelf en ons dagelijks gedrag. Het is onze missie om deze boodschap te delen met iedereen die we tegenkomen.

 Verduurzamen is een belangrijk thema.
Lees er alles over op Huislijn.nl/verduurzamen

Samen de wereld veranderen

We zijn vastbesloten om ons in te zetten voor een duurzamere wereld en we hopen dat we jou kunnen inspireren om met ons mee te doen. Laten we samen de wereld veranderen en deel uitmaken van de Tiny House Beweging! Bedankt voor het lezen van mijn blogartikel. En vergeet niet om mijn blog te bezoeken voor meer informatie over onze avonturen en duurzame tips.

Koen
Koen

Hey hoi, ik ben Koen! Samen met mijn vrouw Esther en onze twee kids (Jonas en Vera) plus onze trouwe viervoeter Blue, proberen we zo duurzaam mogelijk te leven in de Achterhoek. We zijn helemaal into tiny houses en delen onze avonturen en experimenten op onze blog Tiny House Beweging.nl. Hopelijk kunnen we mensen inspireren om ook duurzamer te leven. Naast onze passie voor duurzaamheid houden we ook van reizen.

Artikelen: 5