Leukste woonblog met beste interieur en tuin inspiratie

Hi ik ben Linda, de content creator van de woonblog Kijkje in huis en tuin. Al vier jaar lang heb ik een lifestyle en huis en tuin blog Lindaschrijfthetop.nl. Een blog waar ik veel leuke interieur blogs heb geschreven. Met de beste tips over het inrichten van de woonkamer, slaapkamer, keuken tot inspiratie voor het buitenleven. 

Na het schrijven van veel huis en tuin opdrachten begon het bij mij te kriebelen, ik wilde een nicheblog met als thema wooninspiratie voor in en om het huis.

Sinds kort is mijn woonblog www.kijkjeinhuisentuin.nl online.

Interieur blog met wooninspiratie

Ik ben serieus aan de slag gegaan en heb een logo voor Kijkje in huis en tuin laten ontwerpen. Een logo wat in een klap moet vertellen waar het woonblog voor staat, namelijk inspiratie voor huis en tuin. 

Het blog geeft veel inspiratie voor woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken, baby- en kinderkamers en natuurlijk handige tuin ideeën. Op het woonblog geef ik je tips over het inrichten van de woning van de woonkamer tot de babykamer. Met daarbij tuinideeën over het indelen van de achtertuin, met een terras, overkapping en de juiste beplanting. De links van de blogs worden verwerkt in de te lezen binnenkijken woonblogs.

Lees ook: Oktober woonmaand

Woonblog binnenkijken

De te binnenkijken woonblogs zijn zo’n succes op mijn lifestyle blog dat ik er iets mee moest doen. Op dit blog wil ik met dit thema uitgebreid aan de slag. Zo kun je al binnenkijken in huis en babykamer, maar wordt de rubriek uitgebreid met binnenkijken in woonkamer en tuin. 

Voor de lezer ga ik op zoek naar de mooiste en uniekste interieurstijlen. Zo krijg je een bijzonder kijkje bij de mensen thuis. Hoe hebben ze de woonkamer ingericht en welke kleurencombinaties staan ideaal bij elkaar? De lezer krijgt zo veel inspiratie over het indelen van je huis en tips over hoe je het saaie hoekje kan opfleuren.

Linda deelt haar kennis en passie ook op Wooninfluencers.nl. Benieuwd? De wooninfluencers stellen zich graag aan je voor.

Tuin ideeën

Zelf heb ik groene vinger en verblijf ik zeer graag in de tuin. In de praktijk ben ik druk bezig met planten, dieren in de tuin en de achtertuin gezellig maken. Inspiratie genoeg dus! Ik wil me vooral richten op het indelen van de tuin. Met daarbij tips over een terrasoverkapping, veranda of tuinkamer, maar ook ideeën over duurzaam tuinieren met zonnepanelen en een groen dak. En niet te vergeten het schilderen van de schutting of een houten huis. Eigenlijk over alles wat bij het inrichten van de tuin hoort.

Linda
Linda

Hi ik ben Linda de woonblogger achter www.kijkjeinhuisentuin.nl. Als wooninfluencer schrijf ik de leukste woonblogs over het inrichten van je huis. Ideeën en wooninspiratie voor huis en tuin. Naast inspirerende interieur blogs kun je ook ideeën vinden bij de woonblogs binnenkijken. Hierbij krijg je een uniek kijkje in woonkamer, slaapkamer, babykamer, tuin, maar ook het gehele huis. Zo krijg je de beste woonideeën over kleurencombinaties, woonstijl en het inrichten van je huis.

Artikelen: 3