Een goede nachtrust is belangrijk, wie wil dat nou niet?

Een goede nachtrust kan door meerdere factoren worden gestimuleerd. Zo bestaan er natuurlijk de welbekende tips om te gaan sporten en bewegen, ’s avonds geen koffie of andere dranken met cafeïne te drinken en een uur voor het slapen gaan te zorgen voor ontspanning en niet meer op een tv, tablet, computer of smartphonescherm te kijken.

Hoe vind je het perfecte bed?

Een van de belangrijkste factoren voor een goede nachtrust is een goed bed! Maar hoe vind je nu het bed dat perfect bij jou past? Er is tegenwoordig zo veel aanbod, dat ik soms door de bomen het bos niet meer zie. Je hoeft er tegenwoordig niet eens meer het huis voor uit, maar kunt ook heel goed online een nieuw bed samenstellen. Er zijn zelfs beddenspecialisten, zoals beddenspeciaalzaak Bröring, die op de website de mogelijkheid bieden om een virtueel rondje door hun winkel op het Gelderlandplein in Amsterdam heen te lopen! Ik zou dus in principe voor het kopen van een nieuw bed niet eens meer mijn bed uit te hoeven komen…

goede nachtrust in slaapkamer

Welke keuze maak jij?

Naast de vele beddenspecialisten die er zijn, is er ook oneindige keuze in soorten bedden. Naast een virtueel rondje in de winkel zou ik het zelf toch verstandig vinden om een bezoek te brengen aan de winkel om verschillende bedden uit te proberen. Voorkeuren voor dat wat lekker ligt zijn heel persoonlijk en daarnaast is het van belang om advies in te winnen over je slaaphouding en het daarbij passende, voor jou perfecte, bed. Een beddenspecialist kan je advies geven over de keuze die je kunt maken uit bijvoorbeeld boxsprings, topmatrassen of bedden met een lattenbodem. Het is dus altijd een goed idee om eens langs te gaan in een beddenzaak als je op zoek bent naar een nieuw bed. Je zult je echt verbazen over de mogelijkheden en het goede advies dat een beddenspecialist kan geven! Zo vind ik zelf een bed al snel te hard, maar heeft mijn lichaam wel goede ondersteuning nodig. Ik heb me daarin goed laten adviseren, waardoor ik nu slaap op een harder matras met een zachtere topper. Zo lig ik heerlijk en krijgt mijn lichaam de ondersteuning die het nodig heeft.

Ook leuk om te lezen:
4 tips om de kinderslaapkamer in te richten
Dekbed wassen, hygiënisch wonen

Ergonomisch bed van Swissflex

Bij Bröring kun je bijvoorbeeld terecht voor een Swissflex bed. Deze bedden kunnen helemaal naar jouw wensen worden aangepast en geproduceerd. Zoals de naam van het bed al doet vermoeden is Swissflex een Zwitsers merk dat al meer dan 60 jaar innovatieve bedsystemen ontwikkelt en produceert. De lattenbodem en het matras die perfect op elkaar aansluiten, zorgen voor een perfect ergonomisch bed. Dat klinkt iedereen toch als muziek in de oren?

Welterusten alvast!

Lisanne,
Lisanne,

Hi! Mijn naam is Lisanne, ook wel bekend als interiorbylisan! Ik hou me al een aantal jaar bezig met interieurstyling, naast mijn werk als ambtenaar.

Artikelen: 6