Wat voor bloemen in welk huis?

Je kunt veel doen om een huis een thuis te maken. Op deze site zijn we natuurlijk altijd bezig met huizen, het aanbod hiervan, de verkoop van woningen, de nieuwste tips and tricks om je huis in waarde te doen laten stijgen en ga zo maar door. Dat is allemaal leuk en aardig, maar er zijn belangrijkere dingen op deze wereld. Zo is het onwijs belangrijk dat je eens goed kijkt naar hoe je een daadwerkelijk lekker gevoel in je huis krijgt. Je wil een warm huis, eentje waar jij gelukkig van wordt en waarvan je denkt; dit kan niet beter. Dit kan natuurlijk op vele manieren, maar wij zijn groot voorstanders van het gebruik van veel bloemen. Wij vertellen je het een en ander over een bos bloemen in huis en doen dit vol fleurige voorbeelden, lees maar snel verder dus! 

Seizoen

Een mooie manier om een goed bosje bloemen uit te zoeken, is door te kijken naar het seizoen waar we ons in bevinden. Zo raden we je ten zeerste aan om nu eens een kijkje te nemen bij een mooi herfstboeket. Deze boeketten zijn niet te missen in je woonkamer met al hun prachtige, kleurrijke elementen. Een takje hier, een gedroogd besje daar en natuurlijk allerlei heerlijk vrolijke combinaties. Combineer dit met een pompoen kaarsje op de tafel en je bent helemaal compleet. Natuurlijk geldt dit ook voor wanneer het zomer, lente of winter is natuurlijk. Je zult dan wel naar iets meer lichte en bij het seizoen passende kleuren moeten kijken, maar dat moet geen probleem zijn met het grote aanbod dat er op internet te vinden is. 

Kleuren

We hebben het net al even genoemd, maar de kleuren in je boeket zijn van groot belang. Niet alleen vanwege het seizoen waar het goed bij past, maar voornamelijk omdat het met je interieur moet matchen. Je zult daarvoor eerst je interieur in kaart moeten brengen. Neem eens een kijkje bij alle elementen die je in je interieur hebt en maak hier een kleurenplan van. Heb je bijvoorbeeld veel witte hoofdlijnen in je interieur, maar tegelijkertijd veel accessoires in andere kleuren die er meer uitspringen? Speel in op die laatste, de accessoires die er meer uitspringen qua kleur, met je boeket. Probeer hier iets passends bij te vinden en je bent al een heel eind. Wel is het belangrijk dat je een beetje blijft afwisselen en dat het leuk blijft voor jezelf. 

bloemen

Smaak

Met dat laatste wilden we al een beetje hinten naar deze tip; je smaak is ook nog belangrijk! Wij kunnen je wel allerlei tips geven en je vertellen dat iets zus en zo moet, maar dat heeft geen zin als je dit niet mooi vindt. Kijk vooral eens naar je eigen smaak en zoek hier eens iets bij uit. Wellicht kun je het later dan nog combineren met de andere tips die we je hierboven hebben gegeven, maar het gaat natuurlijk in de eerste instantie hierom. Jij moet het mooi vinden, jij moet er gelukkig van worden in je huis en niemand anders.

Meest gelezen:
Verven zónder schuren en gronden!

Redactie
Redactie

Blog.huislijn.nl is het contentplatform van de huizenwebsite Huislijn.nl. Huislijn.nl heeft maandelijks 640.000 unieke bezoekers en 6.700 mensen volgen Huislijn.nl op Facebook. Huislijn.nl biedt via haar contentplatform bezoekers interessante content aan over alles rondom wonen. Bijvoorbeeld informatie over het kopen of verkopen van een woning, interieur trends, tuinieren, verbouwen of het verduurzamen van je woning.

Artikelen: 255