Spiegeltje, welk spiegeltje aan de wand?

Een spiegel is een item in een interieur wat áltijd kan. Van een clean en strak Scandinavisch interieur tot kleurrijk Bohemian, overal zien we ze terug. Maar niet iedere spiegel is geschikt voor elk interieur. Van een grote ronde spiegel tot diverse kleine spiegeltjes, de trends verschillen wel degelijk per keer. Ook verschilt het per ruimte welke spiegel geschikt is. De juiste spiegel vinden voor jouw interieur kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom hebben wij voor de nodige wooninspiratie verschillende spiegels op een rij gezet, van klein tot groot. Hier zit ongetwijfeld een spiegel tussen die helemaal past bij jouw stijl en interieur!

Grote spiegels

Wanneer jouw interieur toe is aan een nieuwe dot wooninspiratie, focus dan eens op het aanschaffen van een nieuwe grote spiegel. Deze brengen namelijk een hele nieuwe dynamiek aan binnen je interieur. Ze verruimen en verlichten ruimtes zonder prominent aanwezig te zijn. In het kader van wooninspiratie is dit een spiegel die we zeker met jullie willen delen, op deze grote ronde spiegel waren we acuut verliefd. Ook een aanrader voor de kleinere kamers!

Kleine spiegels

Kleinere spiegels kunnen nét voor dat leuke effect zorgen in een kamer op een bureau of tafel. Het geeft de ruimte direct wat speels en je kunt licht reflecteren op bijvoorbeeld een schilderij of foto aan de wand. Ook heeft het vaak een praktische toepassing voor bijvoorbeeld het aanbrengen van make-up. Hierbij kun je ook kiezen voor een spiegel die (iets) vergroot.

spiegels

Met of zonder lijst?

Een lijst kan heel veel doen voor een spiegel. Denk maar een spiegel die je vroeger in de kastelen zag, hier zit standaard een enorme lijst omheen. Dit geeft een heel ander karakter aan de kamer, dan als er een strakke spiegel hangt zonder lijst. Je kunt uiteraard ook voor de middenweg gaan, een spiegel met een strakke lijst in de kleur wat overheerst in jouw interieur. Maar wil je echt een eyecatcher? Ja, dan kun je kiezen voor die enorme lijst in een opvallende kleur!

Maatwerk spiegels

Vaak hebben de echte kenners al een heel goed beeld in hun hoofd wat voor soort spiegel ze eigenlijk willen, en ze kunnen vervolgens nergens vinden wat ze precies nodig hebben. Frustrerend, en uiteindelijk worden er dan vaak concessies gedaan waar je niet volledig achterstaat. Hier zijn oplossingen voor bedacht, er zijn bedrijven die maatwerk spiegels aanbieden. Bij Verno bieden ze spiegels en lijsten (of combi van deze twee) aan. Ook is op hun site van nog veel meer wooninspiratie te vinden. Een topconcept wat ervoor zorgt dat een interieur écht een eenheid wordt.

Als woonliefhebber is er niets leuker dan op het wereldwijde web plekken vinden waar je veel wooninspiratie vindt. Verno is zo’n plek die wij nog niet eerder ontdekt hadden maar wel erg blij van worden. Uiteraard zit er ook een keerzijde aan; deze plekken zijn vaak wat minder goed voor onze portemonnee! Het winkelmandje is namelijk iedere keer weer tot de nok toe gevuld, omdat de individuele prijzen per artikel meevallen. Maar een mooi interieur? Dat is hiermee gegarandeerd!

Vincent Mossel
Vincent Mossel

Vincent is een veelzijdige schrijver met een passie voor creativiteit. Of het nu gaat om het schrijven van een geweldige speech, het bedenken van pakkende reclameslogans, of het schrijven van boeiende artikelen over wonen, hij voelt zich in zijn element als hij zijn creativiteit kan uiten. Op Huislijn deelt hij diverse interessante artikelen, variërend van de nieuwste woontrends tot designlampen en de ideale vloer. Veel lees plezier!

Artikelen: 40