Je huis inrichten in dure tijden, dé tips!

Dat het dure tijden zijn, dat hoeven we je wellicht niet uit te leggen. Ongetwijfeld heb je het al opgemerkt toen je een blik op je energierekening wierp of een rondje door de supermarkt deed. We worden massaal prijsbewuster, niet omdat we dat per se leuk vinden maar omdat het gewoon echt nodig is. Toch hoeft dit niet te betekenen dat we alle zaken waar we van genieten dan maar acuut stopzetten. Het huis leuk en gezellig inrichten is hier een voorbeeld van. Niet altijd nodig, maar wel een investering die zich uitbetaalt in een fijn en gezellig gevoel. Zeker nu we de natte en donkere maanden weer tegemoet gaan, is een lekker huis een fijne basis. Hoe je in deze dure tijden toch er ‘warmpjes’ bij kunt zitten? Onze tips over je huis inrichten.

Go vintage

Waar tweedehands vroeger nog een beetje stond voor smoezelig en iets voor ‘arme’ mensen, is dit tegenwoordig wel anders. Tweedehands noemen we liever vintage, en vintage is helemaal hip. Van complete vintage winkels tot tweedehands beurzen, je wilt er tegenwoordig júist gezien worden. Dus maak dan ook volop gebruik van deze ontwikkeling en struin deze hippe plekken af op zoek naar mooie pareltjes voor in je interieur. Naast het feit dat deze producten vaak al verkocht worden voor een schijntje van de prijs, is onderhandelen vaak ook nog eens mogelijk. Win-win situatie.

Online vintage

knus interieur

Niet tijd en zin om allemaal brocante marktjes te bezoeken? Dan is online rondkijken ook nog een optie. Het oude maar vertrouwde Marktplaats biedt ook hiervoor uitkomst. Mensen zetten nog steeds de mooiste producten voor zeer schappelijke tarieven online. Uit nieuw onderzoek van BravoKorting blijkt dat winkelen voor vintage op Marktplaats je veel geld kan besparen. Tijdens het onderzoek had namelijk meer dan 75% van de home & interieur aanbiedingen een gemiddelde prijs van minder dan €500. Dus kijk hier lekker rond en doe her en der eens een bod. Voor je het weet heb jij een design stoel, gezellige tafel of complete kinderkamer op de kop getikt voor een fractie van het originele bedrag. Ook hier; onderhandel waar kan!

Online nieuw(s)

Naast dat je online tweedehands kunt shoppen, kun je online ook heel goed nieuw shoppen. Doordat er veel aanbod is en je daardoor online eenvoudig kunt vergelijken, kun je hier ook heel goed scherpe deals scoren. Naast dat webshops soms zelf al een sale houden of korting geven, is er ook in bijna iedere webshop de mogelijkheid om een kortingscode in te voeren.

Wanneer je dit doet, krijg je nog eens korting óp korting. Zo ontstaat een prijs die je in ‘real life’ nooit voor elkaar zou krijgen bij de winkelier. Maar al die kortingscodes weten, dat is natuurlijk wel een uitzoekwerkje. Ook hier biedt het wereld wijde web een oplossing voor, namelijk een overzichtelijke website die dit uitzoekwerk al voor jou heeft gedaan. Bravo korting is hiervoor perfect. In één klik alle kortingen op een rij. Kijk, dat maakt ons blij!

Kortom, het zijn dure en voor velen lastige financiële tijden. Dit hoeft echter niet te betekenen dat het ten koste gaat van al het leuks in het leven. Door kleine en slimme aanpassingen kun jij je huis inrichten en er ook deze winter super gezellig bijzitten, maar wel voor een zeer scherpe prijs!

Meest gelezen:
Hoe kun je je huis verduurzamen?

Vincent Mossel
Vincent Mossel

Vincent is een veelzijdige schrijver met een passie voor creativiteit. Of het nu gaat om het schrijven van een geweldige speech, het bedenken van pakkende reclameslogans, of het schrijven van boeiende artikelen over wonen, hij voelt zich in zijn element als hij zijn creativiteit kan uiten. Op Huislijn deelt hij diverse interessante artikelen, variërend van de nieuwste woontrends tot designlampen en de ideale vloer. Veel lees plezier!

Artikelen: 34