Meer uit je woning en tuin halen tijdens de zomer?

Tijdens de warmere maanden maken we veel meer gebruik van onze tuin. De temperaturen zijn aangenaam en de avonden blijven lekker lang licht. Daarom kiezen we steeds vaker om meer uit onze tuin te halen. De een haalt een nieuwe loungeset en de ander zet weer in op meer groen. Maar één trend zien we de afgelopen jaren continue terugkomen: de serre. De serre is op dit moment razend populair. Maar waarom is de serre zo populair en wat zijn de voordelen van een serre?

Meer ruimte in je woning

Allereerst geeft een serre meer ruimte in je woning. Zie het als een uitbreiding van de huidige woonoppervlakte. Donkere ruimtes worden omgetoverd tot functionele ruimtes. Ideaal voor een extra woonkamer, eetkamer, kantoor of een praktische bijkeuken. Een groot voordeel van deze nieuwe ruimtes is het uitzicht op je prachtige tuin. Want wie wilt nu niet ontbijten in de ochtend met een uitzicht op de tuin? Ook is verhuizen voor meer ruimte in je woning niet meer nodig met een serre!

Veel voordelen door meer natuurlijk licht

Wist je dat een serre voor meer natuurlijk licht zorgt in de woning? Vooral bij een glazen serre met grote raamoppervlaktes. Hierdoor ontvangt je woning meer natuurlijk licht.

Behalve dat de woning door het extra licht groter en lichter lijkt, is natuurlijk licht ook nog eens gezonder voor ons. We voelen ons vitaler en fitter.

terras overkapping

Meer genieten van je woning en tuin

Maar de grootste voordelen van een serre zijn toch wel het genot en comfort. ’s Avonds in de serre met een wijntje in de hand genieten van je tuin is voor velen een droom. Het maakt niet uit of het nu droog is of juist regent. In een serre zit je namelijk overdekt en comfortabel. Helemaal met een geïsoleerde serre. Deze blijft namelijk koel in de zomer en juist warm in de koudere wintermaanden. Duurzaam en comfortabel tegelijkertijd!

Wil jij ook genieten van de opkomende en ondergaande zon terwijl je geniet van je tuin? Dan is een serre de oplossing. Vooral een serre op maat is dan een meerwaarde. Een serre op maat sluit namelijk aan op de bestaande woning, verhoogt de waarde van je woning en al je wensen worden meegenomen. Van materiaal tot afmetingen. Wil je meer uit je woning en tuin halen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een serre en geniet van hoge comfort mét uitzicht!

Andre Lindebol
Andre Lindebol
Artikelen: 99