Een goede stofzuiger is het halve werk

Een klusje dat elke dag wel zo’n beetje gedaan moet worden, is het stofzuigen van je huis. Zeker met huisdieren zoals een kat of een hond, is elke dag stofzuigen geen overbodige luxe. Ook kinderen die kruimelen met hun eten of hun lange haren overal in huis kammen, dragen bij aan de noodzaak van stofzuigen. Als daar dan toch zo veel tijd in gaat zitten, kun je maar beter zorgen dat het een beetje leuk is om te doen. Bijvoorbeeld met een lekker muziekje op de radio en een goede stofzuiger in je hand.

Goede stofzuiger kopen

Een stofzuiger kopen kan best prijzig zijn. Daarom zijn stofzuiger aanbiedingen zo fijn. Dan ben je voor dezelfde stofzuiger een stuk goedkoper uit. Zelf heb ik er al jaren eentje zonder snoer. Dat bevalt me uitstekend. Ik blijf nergens achter hangen en ik kan het hele huis doorlopen zonder dat ik de stekker hoef te verplaatsen. Een stofzuiger met een snoer heeft daarentegen meestal meer zuigkracht voor bijvoorbeeld het schoonmaken van een harig vloerkleed. Een nadeel van die zuigkracht is dat er gemakkelijk vloerbekleding opgezogen wordt zoals losliggende vloertegels. Welke stofzuiger bij jou past, hangt dus mede af van de inrichting van je huis.

Goedkoper apparatuur kopen

Over de inrichting van je huis gesproken…. Als je gaat verhuizen, heb je pas door hoe ontzettend veel spullen je in de loop van de jaren verzameld hebt. En dan heb ik het niet alleen over tekeningen van de kinderen, over gereedschap in de schuur of dozen vol met kleding. Ik heb het ook over apparatuur. Een televisie op elke kamer, een wasmachine en een droger natuurlijk en voor elk lid van het gezin een eigen tablet. Op aanbiedingjager.nl vind je dezelfde producten voor minder geld. En dat is altijd mooi meegenomen, nietwaar?

Het magische getal 7

Het magische getal 7… De levensduur van die spullen is beperkt, na een aantal jaar ben je toe aan een nieuw exemplaar. Als het om verhuizen gaat, is het gemiddelde nog steeds zo’n 7 jaar. Dat wil zeggen dat mensen gemiddeld genomen om de 7 jaar een nieuw huis betrekken. Soms schommelt het een beetje, afhankelijk van hoe de situatie op de huizenmarkt is. Ook in relaties spreekt men vaak van de 7 year itch. Na een jaar of 7 zijn er gewoontes in de relatie geslopen en begint de sleur en zijn de eerste irritaties merkbaar. Zou het ook zo zijn dat producten zoals een wasmachine en kruimelzuiger een jaar of 7 meegaan en dan aan vervanging toe zijn? Ik heb werkelijk geen idee, maar nu ik dit artikel aan het schrijven ben, vraag ik het me opeens af. Als jij het antwoord hebt, laat je het dan weten onderaan dit artikel? Dan doe ik ondertussen nog een rondje met de stofzuiger 😉

Diane Van Beek
Diane Van Beek

Diane, een ervaren professional in de vastgoedbranche, brengt haar jarenlange expertise als taxateur en HuizenVerkoopExpert naar de wereld van schrijven. Met een passie voor alles wat met wonen te maken heeft, deelt zij haar inzichten en kennis in boeiende artikelen. Diane's schrijfstijl weerspiegelt niet alleen haar kennis van onroerend goed, maar ook haar enthousiasme voor het creëren van informatieve en boeiende blogs over diverse aspecten van wonen. En dat kan variëren van de financiering van je nieuwe woning, de laatste interieurtrends, en het inrichten van je veranda, tot aan het verduurzamen van je woning met zonnepanelen of een warmtepomp, en het inrichten van je slaapkamer of badkamer.

Artikelen: 207