Inspiratie voor jouw huis 

Het is een spannend moment wanneer je net verhuisd bent. Er is namelijk veel te doen. Zo zul je vloeren leggen, de muren kleur geven en als laatst het huis gaan inrichten. Het kan alleen wel lastig zijn als je niet weet hoe je het interieur wilt vormgeven. Wil jij juist jouw huis een make-over geven? Dan kun je ook voor een uitdaging komen te staan als je geen inspiratie hebt. Gelukkig kun je tegenwoordig veel inspiratie online opdoen. Dit scheelt weer tijd en moeite. In dit artikel zullen wij je wat inspiratie meegeven. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Benedenverdieping van het huis 

Zowel de bovenverdieping als de onderverdieping wil je het liefst zo smaakvol mogelijk inrichten. Dit kunt het beste online binnenkijken voor inspiratie. Je kunt dan kijken naar verschillende ruimtes in het huis en kijken wat het beste bij jouw smaak past? Wil je juist helemaal iets anders? Geen zorgen! Als je bij de woonkamer begint, dan is het zetten van een hoekbank een goed begin om jouw woonkamer een moderne look te geven. Kies een bijpassende salontafel en dan ben je al ruim opweg. Tegenwoordig zijn neutrale- en aardetinten helemaal in, dus je kunt er zeker niet mis mee gaan. Daarnaast geeft dit jouw huis een rustgevende uitstraling. De keuken is naast de woonkamer een belangrijke ruimte. Voor de keuken is een eiland idee super mooi. Je kunt er dan een leuk eetgedeelte bij creëren en zo fijn gesprekken voeren in de keuken. 

hippe fauteuils

Bovenverdieping van het huis 

Als je inspiratie hebt opgedaan voor de benedenverdieping, is het tijd om naar de bovenverdieping te gaan. Een van de meest belangrijke ruimtes boven, is de douche en het toilet. Je kunt jouw toilet naar een hoger niveau brengen door een luxe toilet te plaatsen. Dit zijn vaak zwevende toiletten. De douche kun je strakker en moderner maken met een vrijstaand bad en bijpassende kraan. Vergeet niet wat technische snufjes voor een echt modern effect. Als laatste is de slaapkamer aan de beurt. Besteed hier veel tijd en aandacht aan. Dit is namelijk de ruimte waar je het meest tot rust komt. Wat een slaapkamer fijn maakt, is het hebben van een “kingsize” bed. Decoreer je bed met veel kussens en kies meubels die bij het bed passen. 

Kortom, kun je het snelst inspiratie opdoen door online binnen te kijken in ruimtes die door anderen gestyled zijn. Je kunt dan kijken wat het beste bij jouw past.

Jordi Kuijlenburg
Jordi Kuijlenburg

Ik ben Jordi en werk bij Happy Horizon. Met plezier deel ik regelmatig artikelen over wonen op Huislijn.nl. Het platform biedt ons een uitstekende gelegenheid om mensen te bereiken die zich interesseren voor wonen, of het nu gaat om het kopen van een nieuw huis of een verbouwing. Geniet van het lezen van mijn blogs op Huislijn.nl!

Artikelen: 122