Huur containers die passen bij de klus die je moet verrichten

Sta jij op het punt te klussen? En heb je geen idee welke container jij nodig hebt? Geen zorgen! In dit artikel leggen wij uit hoe je de juiste keus maakt.

Container kiezen? Zo kun je beginnen

Ben je momenteel aan het verbouwen, klussen of juist je tuin aan het opknappen? Dan zul je een container nodig hebben om je afval in te kunnen doen. Bij ons kun je eenvoudig een container huren. Voordat je deze huurt zul je eerst twee zaken moeten regelen. Vervolgens is het belangrijk om te kiezen welk soort afval u wilt vervoeren. Mocht u een product willen leveren, dan kunt je ook hiervoor een keus selecteren. De verschillende producten en afvalstromen, hebben per materiaal een specifieke uitleg. In deze stap kun je op basis van de hoeveelheid afval de juiste container selecteren. Bij ons kunt u een container vanaf 3 m³ huren. Om er zeker van te zijn dat u de juiste container voor de juiste hoeveelheid afval kiest, kunt u gebruik maken van de volgende formule: LXBXHX1,5 Lucht. Als dit proces is afgerond, dan kun je verder lezen hoe je dit proces afgerond. 

Keus gemaakt? Zo rond je dit proces af

Een bouwafval container huren bevat de volgende stappen: 

  1. Nadat u een keus heeft gemaakt, zullen wij vragen om in te loggen. Mocht je nog geen account hebben? Dan kun je, je bij ons laten registreren. Je kunt dan je gegevens invullen en je voorkeur voor de levering aangeven. Wij kunnen je bestelling al binnen twee dagen leveren. 
  2. Bij ons kun je via ideal betalen. In de betaalomgeving kun je je bank selecteren en de betaling afronden. 
  3. Nu deze stappen rond zijn, wordt de container geleverd. Deze wordt met de open zijde aan de achterkant van de wagen gehaald. Mocht je de container willen omdraaien, kun je dat minimaal een dag voor levering aangeven. Er komen echter wel extra kosten van €27,50 bij. Als je deze op de stoep wilt plaatsen, dan zul je zelf aanwezig moeten zijn om bij de chauffeur een vrijwaring aansprakelijkheid te tekenen. Bij het vullen wordt je verzocht om deze niet hoger dan 20 cm boven de rand van de container te vullen. Zorg hierbij voor het veilig klemmen van de vracht in de container. Hiermee kun je ons helpen de vracht veilig te vervoeren. mochten wij de situatie onveilig vinden, zullen wij de container moeten laten staan en extra ritkosten in rekening moeten  brengen. Deze bedragen €85,00 incl. btw. 
  4. Zodra je de container wilt laten ophalen, kun je eenvoudig een retouropdracht aanmaken in je account. Uiteraard kun je ook een container laten wisselen voor een nieuwe. 
veilig thuis klussen

In deze laatste extra stap zouden wij het zeer op prijs stellen als je je mening deelt. Hiermee help je niet alleen onze service te verbeteren, maar ook toekomstige klanten die benieuwd zijn naar jouw ervaring. 

Bij ons kun je dus eenvoudig een container huren nadat je een keus gemaakt hebt. Dit kun je in vier eenvoudige stappen doen. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op onze website.

Jordi Kuijlenburg
Jordi Kuijlenburg

Ik ben Jordi en werk bij Happy Horizon. Met plezier deel ik regelmatig artikelen over wonen op Huislijn.nl. Het platform biedt ons een uitstekende gelegenheid om mensen te bereiken die zich interesseren voor wonen, of het nu gaat om het kopen van een nieuw huis of een verbouwing. Geniet van het lezen van mijn blogs op Huislijn.nl!

Artikelen: 121