Elektrische haard en Cinewall

Je huis moderniseren kan op een heleboel manieren. Zo kun je kiezen voor een elektrische haard voor stijlvolle verwarming die ook nog eens sfeer biedt. Er zijn veel redenen om voor een elektrische haard te kiezen in plaats van een kachel of een open haard. Een andere optie is een Cinewall met haard. Daarmee haal je niet alleen een stijlvolle elektrische sfeerhaard je huiskamer in, maar maak je ook een mooie televisiehoek. We vertellen je eerst meer over de Cinewall.

Wat is een Cinewall?

Een Cinewall is een muur in je huis waar je een televisie in laat inbouwen. Het zorgt voor een modern en strak geheel. Zeker wanneer je de Cinewall met haard ziet, zal je onder de indruk zijn. Het geheel ziet er strak afgewerkt uit en werkt dan ook heel goed met moderne interieurs. Je kunt de Cinewall ook combineren met een soundbar. Zo waan je je thuis in een bioscoop met je Cinewall. Het heeft een heel andere uitstraling dan een televisie die los aan de muur hangt of op een tv-meubel staat.

Elektrische haard in huis

De extra stijlvolle toevoeging is natuurlijk de elektrische haard. Daarmee haal je de sfeer in huis van een echte open haard, zonder de nadelige aspecten van zo’n open haard. Je combineert een ingebouwde televisie en een elektrische haard in de Cinewall. Je bepaalt daarin zelf hoe je wil dat het geheel eruit komt te zien. Zo maak je jouw Cinewall precies naar jouw stijl en zin. Al dan niet met soundbar. Het is aan jou de keuze hoe groot de Cinewall, televisie en haard moeten zijn.

Inbouwen

Het inbouwen geeft een stijlvolle look aan je woonkamer. De Cinewall neemt relatief weinig ruimte in. Een tv-meubel doet dat bijvoorbeeld veel meer. En je kunt in de muur ook afstandsbedieningen en andere dingen kwijt. Zo heb je het tv-meubel niet eens meer nodig. Daarnaast staat alles strak afgewerkt in de muur bij de inbouw van de Cinewall. Je creëert sfeer met de elektrische haard en je brengt je televisie ervaring naar een nieuw niveau met de Cinewall.

Energiezuinig en veilig

De elektrische haard is een energiezuinige variant voor de open haard en is bovendien veiliger. Kinderen en huisdieren kunnen zich niet per ongeluk branden aan de vlammen. Die zijn natuurlijk niet van echt vuur. Met duurzame LED verlichting wordt de elektrische haard brandend gehouden. Ook het verbruik voor warmteafgifte is niet te veel, omdat de haarden een energielabel A++ hebben.

Julia Van der Klavers
Julia Van der Klavers
Artikelen: 60