Alternatieven voor je tv meubel

Mooi wonen vinden we steeds belangrijker. We willen een opgeruimd en licht huis waarin het aangenaam tijd doorbrengen is in alle rust. Heb jij je ook al gestoord aan dat grote en veel plaats innemende tv meubel in je woon- of slaapkamer? Waarschijnlijk wel, maar heb je ook al even nagedacht over de alternatieven? Wat dacht je bijvoorbeeld van een tv beugel?

Hoe het voorheen was

Tv toestellen waren tot voor enkele decennia zwaar, groot en log. Dit zorgde ervoor dat er geen andere keus was dan ze op een stevig meubel te plaatsen met een enorme inname van ruimte tot gevolg. Het leek soms wel alsof je hele woonkamer ingenomen werd door dat tv meubel. Moeilijk om te poetsen en, zeker voor kleinere woningen, weinig mogelijkheden tot een vlotte doorgang in de kamer. Met de komst van de nieuwere generaties tv toestellen kwamen ook nieuwe mogelijkheden naar voor.

Hoe het nu is met de komst van een tv beugel

De nieuwe tv toestellen zijn verbazend licht en de noodzaak aan een stevig meubel om ze op te plaatsen, verdwijnt hiermee, gelukkig maar. Een tv beugel biedt je vandaag zoveel mogelijkheden en voordelen dat je het, als je dat nog niet deed, zeker en vast moet overwegen. We helpen je door je de vele voordelen even mee te geven.

Je bespaart veel ruimte

tv beugel

Door een tv beugel kan je het toestel vanaf nu in de hoogte plaatsen waardoor je heel wat vrije ruimte in je woonkamer krijgt. Leuke spullen in je woonkamer kan je nu eindelijk een plaatsje geven, je kan overal makkelijk door en de vloer poetsen, heb je in geen tijd voor elkaar. Ook in de slaapkamer, waar je vaak niet over een erg grote oppervlakte beschikt, werkt een tv beugel prima.

Het past perfect binnen ieder interieur

Als we het hadden over een tv meubel moest je er in je woning aandacht aan besteden dat dit paste binnen je interieur. Met de tv beugel heb je een oplossing in handen die perfect binnen iedere stijl past. Je interieur ziet er een stuk strakker en moderner uit, maar ook voor landelijke of eerder romantische interieurs is een passende tv beugel te vinden.

Je bepaalt zelf de beste positie

Tv kijken moet ontspannen en comfortabel kunnen en ook daar werd bij de tv beugel aan gedacht. Omdat je de hoogte en positie van je toestel precies naar jouw wensen kan instellen, kijk je steeds in de best mogelijke omstandigheden naar je favoriete film of serie. Goed voor de rug en nek en zalig om lekker languit je vrije momenten voor de buis door te brengen.

Andre Lindebol
Andre Lindebol
Artikelen: 99