Trends in mode en wonen combineren!

Ieder jaar zijn er nieuwe trends op het gebied van wonen en mode. Hoe leuk is het als je deze twee kunt combineren? Door bijvoorbeeld je huis in een moderne stijl te maken, kun je hier erg leuk je damesmode op aanpassen, door bijvoorbeeld erg kleurrijk aan te kleden. Als je vervolgens bezoek krijgt, zien ze perfect je eigen stijl terugkomen in alles! Wij geven je graag een advies over hoe je deze trends kunt combineren!

Gebruik van veel kleur

Een welbekende damesmode trend die je dit jaar zeker gaat zien, is het gebruik van veel kleur. Dit is een zeer gemakkelijke trend om te combineren met uw interieur. Heb je bijvoorbeeld een modern interieur? Dan is er veel wit en zwart. Deze worden in de interieurstijl altijd gecombineerd met mooie, kleurrijke bloemen of een opvallende bank. Door uw kleding hierop aan te passen, krijg je zelf een zeer leuke uitstraling. Trek hiervoor bijvoorbeeld een trendy en kleurrijke bloemenjurk voor aan. Ook kun je kiezen voor een bloemetjes rokje, in combinatie met mooie, kleurrijke hakken. Al met al kun je deze combinatie niet kleurrijk genoeg maken!

Een klassieke stijl met trendy damesmode

Het matchen van je kleren bij je interieur, is een zeer leuke keuze als je een feestje organiseert. Zeker met je verjaardag wil je er natuurlijk stralend bijlopen. Als je een klassieke interieurstijl hebt, zie je veel hout, wit en soms grijs. Er zijn enorm veel verschillende trends in damesmode die hier perfect bij passen. Een leuke witte jurk kan bijvoorbeeld zeker niet misstaan. Hier kun je vervolgens perfect sleehakken onder dragen, die een bruine tint hebben. Om je look af te maken, kun je een mooie, bruine riem aan doen. Deze wordt tegenwoordig hoog gedragen en mag best wat groter zijn! Ben je geen persoon voor een jurk? Een leuke jumpsuit is natuurlijk ook helemaal van deze tijd!

Een industrieel interieur combineren

Een andere trend die we in woonkamers steeds meer zien, is de industriële woonstijl. Deze wordt gedragen door robuuste voorwerpen en grote hanglampen. De kleuren die je hier veel ziet is brons, zwart en bruin. Deze kleuren kun je vervolgens erg leuk in je outfit terug laten komen. Kies bijvoorbeeld voor hoge, bruine hakken en draag hier een mooie spijkerbroek bij. Een riem is natuurlijk nooit verkeerd. De outfit kun je vervolgens afmaken met mooie, bronsachtige, oorbellen!

Een passende kledingstijl shoppen bij jouw interieur? Start je zoektocht bij Leurink Mode; een kledingwinkel met merken zoals Marc Cain en Isabel Marant.

Marcel Hiemstra
Marcel Hiemstra

Marcel is werkzaam bij 24webvertising waar hij onder andere verantwoordelijk is voor de content. Vanuit deze positie publiceert Marcel met genoegen artikelen over diverse aspecten van wonen op Huislijn.nl. De onderwerpen zijn uiteenlopend, variërend van de voordelen van zonnepanelen tot het maken van weloverwogen keuzes voor een nieuwe vloer in de woonkamer, de schoonheid van de Trompetboom, noodzakelijke gereedschappen voor een succesvolle verbouwing, tot effectieve methoden voor ongediertebestrijding. Geen enkel onderwerp schuwt Marcel.

Artikelen: 101