Teakea’s tuinbanken in drie stijlen: Klassiek, landelijk of industrieel!

Ben je op zoek naar nieuwe tuinbank? Dan ben je bij Teakea op het juiste adres. Deze gezellige woonwinkel en meubelmakerij heeft een ruim assortiment aan tuinbanken in verschillende stijlen en maten. De drie bekendste stijlen zijn industrieel, landelijk en klassiek. Lees gauw verder om te ontdekken welke stijl het beste bij jou past!

De klassieke stationsbank

Houd je van een klassieke stijl? Dan is een sierlijke stationsbank de beste keuze voor je tuin. Stationsbanken hebben een heel sierlijk design met veel ronde vormen. Kenmerkend voor deze bank is het schitterende houtsnijwerk in de rugleuning. Het is een heel kunstwerk. Ook kenmerkend zijn de klassieke poten. De voorpoten lijken net twee Romeinse pilaren, opnieuw prachtig! Het design is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch en duurzaam. De bank is gemaakt van plantage teakhout en behandeld met een beschermende olie. Een stationsbank zal het favoriete hoekje in je tuin een rijke uitstraling geven. 

De landelijke parkbank

tuin inrichting

Houd je meer van simpel? Dan is de landelijke parkbank een uitstekende keuze voor je tuin. Deze bank heeft een heel strak en recht design met een lijnen structuur. Alle onderdelen zijn kaarsrecht behalve de armleuning. De rugleuning bestaat uit meerdere balken die samen de leuning compleet maken. Tussen iedere balk zit een paar centimeter afstand voor een ruimtelijk effect. Ook deze bank is gemaakt van plantage teakhout en bevat een beschermende olie. Deze parkbank zal je tuin een rustgevende uitstraling geven.

De industriële tuinbank

Of ben je helemaal fan van stoere tuinmeubelen? Dan is onze laatste tuinbank heel interessant voor jouw tuin: De industriële tuinbank van eikenhout en metaal. Wat direct opvalt aan dit design is het gebruik van dikkere balken en de robuuste metalen poten. De bank op de foto is gemaakt van eikenhout en behandeld met een waterbestendige olie. Naast eiken kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld teak- of mangohout. De bank is namelijk een speciaal maatwerk item van Teakea. Dit betekend dat de bank volledig aanpasbaar is naar jouw wensen. Je kunt het materiaal, de kleur en de afmetingen zelf bepalen. Ideaal toch? De industriële tuinbank zal je tuin een stoere look geven!

Andre Lindebol
Andre Lindebol
Artikelen: 99