De top 3 trendy zwarte binnendeuren

Zwarte binnendeuren zijn al een tijdje een grote trend bij alle interieurliefhebbers. Variërend van mooie stalen zwarte deuren, zwarte glasdeuren of tijdloze houten zwarte deuren. Er zijn verschillende goede merken, maar onze grote favoriet als het aankomt op zwarte binnendeuren is het Nederlandse merk Svedex. Lees snel verder waarom dit ons favoriete merk is. 

Svedex zwarte binnendeuren 

Om meteen maar met de deur in huis te vallen: zwarte Svedex deuren zijn stijlvol, betaalbaar én vernieuwend. Met een Svedex deur haal je een echte eyecatcher in huis. Deze binnendeur maakt ieder interieur dan ook prachtig! Het grote voordeel van Svedex deuren is, dat de binnendeuren helemaal afhang-klaar worden aangeleverd. Ze zijn dan al afgelakt met een milieuvriendelijke en unieke superlak. Deze laklaag is krasbestendig. Heb jij je oog laten vallen op een zwarte binnendeur met glas van Svedex? Dan heb je ook nog eens de keuze uit drie verschillende glasvormen: blankglas, satijnglas en rookglas. Ook zijn alle deuren gemaakt van FSC-gecertificeerd hout, wat inhoudt dat het hout dat gebruikt wordt voor de binnendeuren afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. 

De top 3 zwarte binnendeuren 

Er is zo veel aanbod zwarte binnendeuren online en het kan zijn dat je daardoor door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom zetten wij onze top 3 op een rijtje, zodat jij gemakkelijk kunt zien welke van goede kwaliteit zijn, er mooi uit zien én een betaalbare prijs hebben. 

Afbeelding met binnen

Automatisch gegenereerde beschrijving

Nummer 3 

We beginnen met onze nummer drie. Misschien een kleine valsspeler, want deze binnendeur is niet geheel wit. Op afbeelding nummer drie zie je de FR517 uit de Front collectie. In de Front collectie vind je verschillende prachtige glas- en lijndeuren. Nieuw in deze lijn zijn de zwart-wit gecombineerde binnendeuren, en wij zijn fan! Deze nieuwe Front lijn heeft een prachtig klassiek uiterlijk en passen perfect in elke interieurstijl. 

Afbeelding met vloer, binnen

Automatisch gegenereerde beschrijving

Nummer 2 

Op nummer twee komt de prachtige glasdeur NDB903 uit de Nova Design collectie. Deze industriële zwarte binnendeur met glas is zowel verkrijgbaar als stompe en als opdekdeur. De deur heeft een mooie speelse vlakverdeling en zeer slanke stijlen. Hierdoor is het de perfecte moderne binnendeur. 

Afbeelding met muur, binnen

Automatisch gegenereerde beschrijving

Nummer 1 

Onze grote favoriet is de NDB900 uit de Nova Design collectie, dezelfde collectie waar onze nummer ook in te vinden is. Deze zwarte binnendeur heeft 4 gelijke glazen vlakken, welke je zelf kunt samenstellen naar blankglas, satijnglas of rookglas. Op afbeelding nummer 1 zie je de trendy zwarte binnendeur in combinatie met rookglas. Ook deze deur past perfect in de industriële woonstijl en is toepasbaar in elke ruimte: van woonkamer tot aan badkamer. 

Er zijn talloze verschillende zwarte deuren, dus mocht je in deze drie deuren net niet jouw favoriet vinden, kijk dan vooral verder in de grote collectie zwarte binnendeuren

Julia Van der Klavers
Julia Van der Klavers
Artikelen: 60