Nieuwe meubels, maar dan anders

Een verhuizing is een perfect moment om het interieur van je woning van nieuwe meubels te voorzien. Of om zelfs een compleet nieuwe stijl te introduceren. Bijvoorbeeld door voor totaal andere kleuren in combinatie met bijzondere materialen te kiezen. Qua inrichting is het wat dat betreft dan mogelijk om bij Rebel House te shoppen, waar nieuwe meubels net even anders dan anders zijn. Creëer daarmee in je nieuwe huis een fijne omgeving door voor een interieur te kiezen, waarin jij je op en top thuis voelt.

Design in unieke stijl

Bij het kopen van nieuwe meubels krijg je de kans om voor design in een unieke stijl te kiezen. Heb durf en lef door meubels te kopen die je interieur echt een originele uitstraling geven. Bijvoorbeeld door de keuze te laten vallen op een bank met een eigenzinnig ontwerp, waarbij je natuurlijk ook met de kleur rekening houdt. Wil je het interieur in de basis neutraal inrichten op het gebied van kleuren? Dan past een groene bank of een gele bank daar fantastisch bij om als echte eyecatcher te dienen. Vooral als het design ook nog eens onderscheidend is te noemen.

woontrends 2021 bank de schreeuw

Fauteuils als blikvanger

In plaats van een opvallende bank als eyecatcher in je nieuwe woning te plaatsen, is dat ook mogelijk met andere zitmeubelen. Bijvoorbeeld met fauteuils, want die zijn weer helemaal hip en trendy, zoals de By Boo fauteuil. Bij fauteuils denk je misschien aan een lomp zitmeubel, maar dat is tegenwoordig niet meer het geval. Daarom zijn fauteuils van vandaag de dag ook anders dan anders en enorm populair. Het scheelt bovendien veel ruimte in je woonkamer en dat komt goed van pas als je maar klein behuisd bent. Of als je wel een riante woonkamer hebt, maar een grote hoekbank niet voldoende is om iedereen een zitplaats te geven.

Bijzondere woondecoratie

Naast zitmeubelen als banken en fauteuils is je interieur ook met woondecoratie op een bijzondere manier in te richten. Bij een urban jungle stijl is het bijvoorbeeld ideaal om een slingerende aap aan het plafond te hangen die verlichting in de hand houdt. Dat is met recht toch wel heel bijzondere woondecoratie te noemen. Of wat te denken van opbergruimte in de vorm van kasten in de look die tientallen jaren geleden een grote populariteit kende. Zeg maar vintage, maar dan in een nieuw jasje. Het is zelfs mogelijk om met kleine details in je interieur rekening te houden door voor design deurknoppen te kiezen. Zo maak je het interieur met nieuwe meubels helemaal compleet, maar wel net even anders.

Jordi Kuijlenburg
Jordi Kuijlenburg

Ik ben Jordi en werk bij Happy Horizon. Met plezier deel ik regelmatig artikelen over wonen op Huislijn.nl. Het platform biedt ons een uitstekende gelegenheid om mensen te bereiken die zich interesseren voor wonen, of het nu gaat om het kopen van een nieuw huis of een verbouwing. Geniet van het lezen van mijn blogs op Huislijn.nl!

Artikelen: 121