Met deze toevoegingen creëer jij een luxewoning

Het bezitten van een luxe woning, wie wil dat nou niet? Uiteraard is het het belangrijkste dat je je thuis voelt in je huis, maar ook dat je trots bent op je eigen stek. Om luxe uit te stralen hoef je echt niet direct je hele huis te verbouwen of allemaal dure spullen te kopen om je interieur mee te verrijken. Je kunt kleine gedeeltes in huis aanpakken die direct luxe uitstralen naar de rest van de ruimte. We geven je graag wat voorbeelden hoe je dit aan kunt pakken en met welke onderdelen.

Een bijzondere overkapping

Een mooie overkapping naast je woning kan een hoop sfeer en luxe toevoegen aan je tuin. Je kunt bijvoorbeeld het eerste gedeelte van je tuin overkappen door deze te bevestigen aan je woning, of je kunt een separate overkapping in de tuin plaatsen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lamellendak overkapping? Deze kun je in meerdere varianten vinden, waarbij de lamellen bijvoorbeeld opzijgeschoven kunnen worden. Zo kun je genieten van zon, maar ook van schaduw wanneer het te warm wordt. Ideaal als je voor een luxe uitstraling in de tuin wilt gaan!

Een uitbouw met serre

Wil je het nu iets groter aanpakken? Wat dacht je van een kleine uitbouw richting de achter-, zij- of voortuin, waarbij je direct extra licht toevoegt aan de woonkamer? Zo kun je een leuke erker plaatsen of een prachtige lichtstraat, waarbij een gedeelte van het dak ook met ramen vervangen wordt. Zeker wanneer je een uitbouw op de planning hebt staan, is een lichtstraat een goede manier om extra licht toe te voegen. Daarnaast worden lichte woningen sneller verkocht tegen een hogere verkoopprijs. Win-win dus!

Een droombadkamer

badkamer - waarde van je huis 

Wanneer je echt van luxe woning wilt genieten is het tijd om de badkamer eens flink onder de loep te nemen. Voor vele gezinnen is de badkamer een plek om een snelle pitstop te maken en direct weer door te gaan. Hoe heerlijk zou het zijn als je je eigen privé spa kunt creëren, waar je heerlijk tot rust kunt komen en je even terug kunt trekken? Zeker wanneer je de ruimte hebt voor een fijn bad, een inloopdouche met regendouchekop of een dubbele wastafel, is dit een goede manier om wat luxe toe te voegen aan je woning!

Andre Lindebol
Andre Lindebol
Artikelen: 99