Dagdromen van een miljoen

Het winnen van een loterij, maakt een boel dromen waar. Waar zou jij je geld aan besteden als je een miljoen euro zou winnen? Het merendeel van de mensen kiest voor het maken van een mooie reis, voor het verbouwen van hun huis of voor het herinrichten van de tuin. Het maken van mooie herinneringen door een bijzondere reis te maken, is iets dat je heel je leven bij zult blijven. Het realiseren van een verbouwing of het aanpassen van de tuin, geeft je elke dag plezier en vergroot je woongenot. En met een miljoen op zak, hoef je eigenlijk niet eens te kiezen. Maar ook zonder het winnen van een dergelijk geldbedrag, kun je je in luxe wanen. Bijvoorbeeld door extra te genieten van je eigen tuin of balkon.

 

De B van Bank

Je kunt lekker gaan wandelen, het gras maaien, een moestuin aanleggen of het onkruid wieden. Als je niet zo’n tuinier bent of geen onkruid hebt, kun je ook op een mooie tuinset of op een lekkere tuinbank  een boekje lezen met een kop thee. Lekker dromend over die verre reis die je ooit gaat maken als je dat miljoen gaat winnen. Of simpelweg dromen over hoe jouw ideale tuin of balkon eruit zou kunnen zien. Er zijn zo veel leuke ideetjes over hoe je het in kunt richten.  Een prachtige loungeset of een overkapping waar je lange avonden kunt dineren en kletsen met vrienden. Een pizzaoven of een vaste bbq waar je kids ook marshmallows in kunnen te roosteren. Als je de tuin goed inricht, heb je er 4 seizoenen lang plezier van.

 

Of van Buiten

En welk seizoen het ook is, de natuur doet iets met je. Een slechte dag op het werk, een vreemde pandemie, ruzie met je partner… de natuur maakt je ervan bewust dat de aarde toch wel draait en de vogels altijd zullen blijven fluiten. Hoe heerlijk is dat! Naar buiten gaan en een frisse neus halen is dan ook een prima idee. Ook al is het maar heel even, je moet af en toe je benen strekken en op die manier je gezondheid versterken.

tuin

Je mood en een moodboard

Als naar buiten gaan je niet heel erg aanspreekt, doe je er goed aan om een moodboard te maken. Ga eens lekker een middagje knippen en plakken en je hebt een collage van dingen die je mooi vindt en waar jij happy van wordt. Leef je uit en knip ook het plaatje uit van die sauna, het zwembad of de whirlpool die je graag wilt hebben. En van daaruit kun je je droomtuin werkelijkheid laten worden. Misschien gaat het snel, misschien gaat het langzaam. Maar wedden dat je vervolgens vaker naar buiten gaat?

Diane Van Beek
Diane Van Beek

Diane, een ervaren professional in de vastgoedbranche, brengt haar jarenlange expertise als taxateur en HuizenVerkoopExpert naar de wereld van schrijven. Met een passie voor alles wat met wonen te maken heeft, deelt zij haar inzichten en kennis in boeiende artikelen. Diane's schrijfstijl weerspiegelt niet alleen haar kennis van onroerend goed, maar ook haar enthousiasme voor het creëren van informatieve en boeiende blogs over diverse aspecten van wonen. En dat kan variëren van de financiering van je nieuwe woning, de laatste interieurtrends, en het inrichten van je veranda, tot aan het verduurzamen van je woning met zonnepanelen of een warmtepomp, en het inrichten van je slaapkamer of badkamer.

Artikelen: 207