Ga jij voor de nieuwste trend in de kleur wit?

Wit. Het lijkt zo’n simpele kleur, maar toch gebruiken we deze kleur heel veel. Maar welke kleur wit neem ik dan? Dan lijkt soms een moeilijke keuze. Want wat past bij mijn interieur. En welke kleur wit is nou de nieuwste trend? Daar gaan we het in dit artikel over hebben. Want we kennen allemaal wel de kleur RAL 9010 en RAL 9001, maar volgens de trendsetters zijn deze kleur alweer achterhaald. Tijd voor iets nieuws. Tijd voor RAL 9016! Deze kleur wordt ook wel Verkeerswit genoemd en is sowieso veel lichter dan RAL 9001 (crème wit), maar ook zeker een stuk lichter dan RAL 9010 (gebroken wit).

RAL 9016 is een moderne kleur die past in de tijdsgeest van nu. Deze frisse, witte kleur is op veel plekken in huis toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan de keuken of woonkamer. Je creëert een heldere ruimte waar licht en openheid de boventoon voeren. En het maakt niet zoveel uit of je deze verf bijvoorbeeld op de deuren en kozijnen aanbrengt, of juist op de muur of het plafond. In beide gevallen zorg je voor een frisse uitstraling. Iets wat helemaal past bij de tijd van nu.

 

Met welke verf breng ik deze frisse kleur aan?

Als je kiest voor een nieuwe kleur in huis, dan wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk blijft zitten. Kies daarom altijd voor een kwaliteitsmerk die jaren langer mee gaat dan een gemiddeld doe-het-zelf merk. Je kunt wel gaan besparen op de verf, maar wees eerlijk: Hoeveel bespaar je dan? Misschien een tientje op een liter. Wat als je hierdoor 8 jaar lang kunt genieten van de nieuwe verflaag zonder dat je deze over hoeft te schilderen? Heb jij er zin in om na 4 jaar weer te gaan schuren, ontvetten, bijwerken, aflakken etc.? Dat dacht ik ook. Kies daarom altijd voor een kwaliteitsproduct.

Sikkens is een merk waarop je kunt vertrouwen. Al jarenlang maakt dit merk echt goede producten die jou het beste resultaat geven.  Je gebruikt Sikkens verf zowel voor binnen als buiten. Ga je binnen de kozijnen, deuren en ander houtwerk schilderen? Denk dan eens aan de Sikkens Rubbol BL Rezisto lijn. Dit is een watergedragen lijn voor binnen. Beter voor het milieu dan terpentine gedragen verf en ruikt niet nadat je de verf hebt aangebracht.

Ben je van plan om muren en plafond eens een lekker fris kleurtje te geven? Ga dan voor RAL 9016 Verkeerswit en breng dit aan met Sikkens muurverf. Denk bijvoorbeeld aan de Sikkens Alphacryl Pure Mat voor de muren en gebruik Sikkens Alphacryl Plafond voor de plafonds. Succes gegarandeerd!

huis verbouwen

Waarom zou je dan juist voor dit merk kiezen? Goede vraag! Om dit zo simpel mogelijk te maken hebben we hieronder een aantal voordelen op een rijtje gezet:

  • Soepele verwerking, dus schilderen wordt makkelijker
  • Langere levensduur, waardoor je minder vaak hoeft te schilderen
  • De verflaag is sterker, waardoor er minder beschadigingen optreden
  • Er zit meer pigment in de verf, zodat de kleur langer mooi blijft
  • De dekking van de verf is beter, waardoor je in verhouding minder verf nodig hebt

Ontdek alle voordelen van Sikkens verf en merk het verschil.

G. Reinders
G. Reinders
Artikelen: 10