Online zakelijk vastgoed financieren doe je zo!

Het financieren van zakelijk vastgoed lijkt zo ingewikkeld niet. Toch willen reguliere geldverstrekkers nogal eens een wig drijven tussen plan en praktijk. Met de hulp van externe investeerders is er echter meer mogelijk, maar hoe regel je dat als ondernemer op een goede manier?

Bij de aanschaf van vastgoed als ondernemer ga je niet over één nacht ijs. Jij niet, maar ook de bank niet. Dat is reëel, maar dat zet soms de rem op jouw onderneming of zorgt zelfs voor een dikke streep door je plannen. Dat kan frustrerend zijn.

Vaak zijn er meer mogelijkheden zoals het inschakelen van investeerders die met je meedenken en meedoen waardoor ieders plannen kunnen worden uitgevoerd. Zonder bank, maar met bijvoorbeeld Benkey krijgt een ondernemer de kans veel eerder zijn vleugels uit te slaan.

 

Hoe ga je oplossingsgericht aan de slag?

Het is een andere manier van denken, die misschien wat populair klinkt maar professionele ondernemers meer mogelijkheden biedt. Managementboeken en -sites worden volgeschreven over oplossingsgericht denken, maar het in de praktijk tot uitvoer brengen vraagt om vaardigheden en ervaring. Is het niet zo dat je altijd oplossingsgericht aan de slag wilt, maar dat het er juist om gaat hoé je dat doet?

Daaruit is Benkey ontstaan, waarbij er probleemoplossend wordt gehandeld. Niet zomaar, maar vanuit een helder ondernemerschap, zodat zowel kredietnemers als investeerders er baat bij hebben. Op een juiste manier communiceren en snel werken. Daarbij kunnen putten uit een groot netwerk, geven de kracht en de vaardigheden om beide bij elkaar te brengen en ondernemers kansen te bieden die op de traditionele geijkte financieringswijze niet zou lukken.

 

Er is meer mogelijk dan menig ondernemer denkt

Op deze manier hoef je voor een investeringshypotheek niet naar een bank. De hypotheek wordt online ingezet en uitgevoerd door vastgoedprofessionals. Zo financier je op een heldere manier je zakelijke onroerend goed.

Met de samenwerking tussen experts uit de vastgoed- en financiële wereld, een online marketing professional én hun netwerken is er meer mogelijk dan menig ondernemer denkt. Goed dus om eens verder te kijken dan louter de gebaande paden. Wat offline niet lukt, heeft soms online een grote kans van slagen.

Marcel Hiemstra
Marcel Hiemstra

Marcel is werkzaam bij 24webvertising waar hij onder andere verantwoordelijk is voor de content. Vanuit deze positie publiceert Marcel met genoegen artikelen over diverse aspecten van wonen op Huislijn.nl. De onderwerpen zijn uiteenlopend, variërend van de voordelen van zonnepanelen tot het maken van weloverwogen keuzes voor een nieuwe vloer in de woonkamer, de schoonheid van de Trompetboom, noodzakelijke gereedschappen voor een succesvolle verbouwing, tot effectieve methoden voor ongediertebestrijding. Geen enkel onderwerp schuwt Marcel.

Artikelen: 104