Voor welke gelegenheden is een partytent geschikt?

Een partytent zou je kunnen huren voor een feest, maar je kunt ze tegenwoordig ook voor een relatief lage prijs kopen. Dit is onder meer mogelijk bij Partytent Online, waar je tevens andere benodigdheden voor je tent kunt aanschaffen. Hierbij kun je denken aan een verwarming, zoals een heteluchtkanon of een partytent heater. Wil je het éxtra gezellig maken tijdens je feestje in de tuin? Dan kun je ook (gekleurde) verlichting aanschaffen. Naast het gebruik van een partytent voor een feest, kun je deze natuurlijk ook gebruiken van andere gelegenheden. Waarvoor precies? Dat vertellen we je graag!

 

Een feesttent voor carnaval

Een partytent kan natuurlijk voor een aantal verschillende gelegenheden gebruikt worden. Toch zal het met name opgezet worden voor een feest. Zo kan zo’n grote tent onder andere gebruikt worden als het carnaval is, al is dit in 2020 net afgelopen. Toch zou je nu alvast een tent kunnen kopen voor het carnaval in 2021, want voor je het weet staat dit alweer voor de deur. Hierbij moet je goed nadenken over de kwaliteit van de tent aangezien carnaval in de winter is. Hierdoor zal het vaak vies weer zijn, dus het is nodig dat deze waterdicht is. De stabiliteit van de feesttent zal normaal gesproken ook zeer belangrijk zijn.

 

Burendag

Naast een carnavalsfeest zijn er nog meer doeleinden waarvoor een partytent ingezet kan worden, wat dacht je bijvoorbeeld van burendag? Dit wordt in veel buurten elk jaar op de 4e zaterdag van september gevierd. Het is een initiatief van Douwe Egberts en Oranje Fonds waarbij alle buren samenkomen en gezamenlijk iets goeds doen voor de buurt. Een partytent is ideaal als het weer niet meezit, zodat je hieronder een lekker bakje koffie kan doen. Is het wel lekker weer? Ook dan is het lekker als je ’s avonds lekker beschut Als je geluk hebt dan zal het op deze dag lekker weer zijn, maar dat is helaas niet altijd het geval. Daarom is het verstandig om deze te regelen zodat de buurt gezellig hieronder een bakje koffie kan doen.

 

Een partytent-carport

Een partytent zou bovendien ook als een carport kunnen worden gebruikt. Dit klinkt misschien wat vreemd, maar het is zeker mogelijk. Hierbij is het van belang dat de tent stabiel is, want je wilt natuurlijk niet dat de tent bovenop je dure auto valt. Daarnaast zal de partytent ook waterdicht moeten zijn zodat je vierwieler droog blijft als het regent. Deze tent is voorzien van een solide stalen frame met een wanddikte van ongeveer 1,4 mm. Het frame is gegalvaniseerd, waardoor deze bijzonder bestand is tegen corrosie.

 

Easy-up tent voor de zakelijke beurs

Een opvouwbare partytent is ideaal voor op een beurs. Deze kun je in no-time opzetten om jouw stand direct tot een waardig onderdeel te maken. Zo zorg je voor een professionele uitstraling en val je gegarandeerd op!

Marcel Hiemstra
Marcel Hiemstra

Marcel is werkzaam bij 24webvertising waar hij onder andere verantwoordelijk is voor de content. Vanuit deze positie publiceert Marcel met genoegen artikelen over diverse aspecten van wonen op Huislijn.nl. De onderwerpen zijn uiteenlopend, variërend van de voordelen van zonnepanelen tot het maken van weloverwogen keuzes voor een nieuwe vloer in de woonkamer, de schoonheid van de Trompetboom, noodzakelijke gereedschappen voor een succesvolle verbouwing, tot effectieve methoden voor ongediertebestrijding. Geen enkel onderwerp schuwt Marcel.

Artikelen: 101