Inrichting
in huis een stellingkast

Hoe past een stellingkast efficiënt in het interieur van je appartement?

Steeds meer mensen kopen geen rijtjeshuis meer. Het kopen of huren van een appartement is steeds hipper. Bij het inrichten van je appartement hoef je minder spullen aan te schaffen, wat dus ook minder geld kost. Wel betekent dit ook dat het lastiger kan zijn om optimaal gebruik te maken van alle ruimtes in je huis. Hoe kan jij goed gebruik maken van alle ruimte in jouw huiskamer? In dit artikel lees je er alles over!

 

Stellingkast

Steeds meer mensen gaan voor een industriële look. In lijn met deze gedachte is het aanschaffen van een stellingkast dus ook geen raar idee. Integendeel zelfs; het kan super hip staan in je huis. Een stellingkast kan zowel van hout of van metaal zijn. Zo’n soort kast kan dienen als extra opbergruimte in de woonkamer maar ook bijvoorbeeld in de keuken. Een houten opbergrek is zeer tegenwoordig geliefd omdat steeds meer mensen hout een mooi materiaal vinden voor in hun woonkamer. Heb je veel losse spullen? Deze kan je makkelijk in je stellingkast opruimen. Je zou ook verschillende opbergboxen kunnen aanschaffen om hier de losse spullen in op te bergen.

 

In combinatie met jouw interieur

Veel mensen vinden het toch nog lastig om de saaie uitstraling van een stelling te combineren met hun huidige interieur. Ik kan je vertellen dat elke stellingkast heel makkelijk opgeleukt kan worden. Een leuke tip is bijvoorbeeld lichtjes ophangen in en om je stellingkast heen. Daarnaast zou je foto’s kunnen neerzetten in je stellingkast of leuke accessoires zoals kaarsjes en plantjes.

 

Het onderhouden van je stelling

Zoals velen weten heeft hout veel aandacht nodig. Hoe beter je je houten stelling onderhoudt, hoe langer deze mooi blijft. Er zijn diverse middelen om je hout mee te onderhouden maar het meest belangrijke is om geen natte vlekken op je hout achter te laten; dit kan leiden tot houtrot.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Kaylee Lenz
Load More In Inrichting

Facebook Comments

Over Huislijn.nl

Werkt met 2.500 makelaars samen
Toont actueel en up to date woonaanbod
Meer dan 100.000 unieke huizen
1 miljoen bezoeken per maand

Start nu met zoeken

Huislijn op Facebook

Vind jouw huis op Huislijn.nl