8 leuke klokken voor een stoer interieur

Een klok kan net die finishing touch geven aan je woning. Het is niet alleen een handig item, maar ook een prachtige accessoire. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken én heb je toevallig een stoer interieur? Bekijk dan onze selectie met leuke klokken van Sweetlivingshop.nl hieronder!

 

Witte wandklok met Romeinse cijfersWitte wandklok met Romeinse cijfers

Klokken met Romeinse cijfers zijn ondertussen niet meer weg te denken uit de interieurwinkels. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende stijlen en kleuren. Voor een stoere inrichting zou je kunnen kiezen voor een metalen variant. Deze witte wandklok heeft een authentiek uiterlijk met een romantische twist. Perfect voor in de woon- of slaapkamer!

 

VinVintage klok met wereldkaart tage klok met wereldkaart

Zoek je een speelse klok voor in je stoere woning? Kijk dan eens naar deze wandklok met vintage look. Naast de robuuste omlijsting beschikt deze klok over een bijzondere print. Er is een wereldkaart gebruikt als achtergrond voor het uurwerk.

 

Donkergrijze wandklok van metaalDonkergrijze wandklok van metaal

Met een zwarte of grijze klok ga je nooit de fout in. Een donkere tint past namelijk heel goed bij een stoer interieur. Deze wandklok van metaal is ook voorzien van een glasplaat. Hierdoor oogt het toch iets chiquer.

 

Grijze klok met metalen frame

Een leuke wandklok met iGrijze klok met metalen framendustriële look past heel goed bij een stoere kamer. Dit item is een echte blikvanger in de ruimte. Hang het boven de bank in de woonkamer of fleur er een kale muur mee op in de slaapkamer.

 

Witte tafelklok van kunststof

Een tafelklok is ideaal voor op je bureau in een sfeervol thuiskantoor. Op deze kunststof klok zie je niet alleen de tijd, maar ook de datum en de dag. Zo kun je nooit meer een belaWitte tafelklok van kunststofngrijke deadline missen!

 

Vierkante metalen klok

Deze metalen klok met Romeinse cijfers kun je neerzetten op tafel of bevestigen aan de muur. Met een formaat van 64,5 x 62 centimeter is het een echte eyecatcher. Het vierkante frame geeft de klok een hele robuuste uitstraling.

 

Grijze metalen tafelklok

Kan jouw open kast of bijzettafel wel wat decoratie gebruiken? Ga dan voor deze industriële tafelklok. Het is een robuust klokje met het uiterlijk van een fabriekslamp. Je kunt het erg leuk combineren met een grote vetplant of meerdere cactussen. Deze planten sluiten naadloos aan bij de edgy stijl.

 

Staande metalen klok

Als je fan bent van metalen vloerlampen, dan spreekt deze staande klok je zeker aan. De driepoot van 147 centimeter hoog staat geweldig naast een lederen bank of een metalen stellingkast.

Joanne Maalderink
Joanne Maalderink

Hi, ik ben Joanne! Een echte creatieveling die altijd op zoek is naar nieuwe inspiratie. Werkzaam als fashion stylist, model en blogger (onder andere op mijn eigen website www.makepeoplestare.nl). Ik ben gek op het creëren van mooie dingen in zowel beeld als tekst.

Artikelen: 16