Inrichting
kiepraam gordijnen

Raambekleding voor draai kiepramen

Draai kiepramen zijn perfect als je graag ventileert zonder inbrekers uit te nodigen. Daarnaast zijn draai kiepramen behoorlijk onderhoudsvriendelijk. Je hebt geen ladder meer nodig om boven de ramen te lappen. Toch lijken de ramen ook een nadeel te hebben, namelijk de bekleding. Wat zijn goede en vooral praktische gordijnen voor draai kiepramen? Dat lees je in dit blog.

 

Gordijnen voor draai kiepramen

Ondanks de vele voordelen, lijken draai kiepramen ook een nadeel te hebben. Namelijk, de gordijnen. Welke bekleding kies je voor ramen die zowel kunnen draaien als kiepen maar meestal naar binnen opengaan? Een vraag waar veel mensen mee worstelen. Niet nodig.

 

Raambekleding zonder boren

De raambekleding voor draai kiepramen van gordijnen.nl, is de oplossing. En boren is niet nodig. Het Easyclick-systeem bevestig je met een magneetband op het raam. Zo kan je raam altijd open zonder dat het gordijn in de weg hangt of dat je het gordijn open moet schuiven. Het systeem is volledig kindvriendelijk, het heeft namelijk geen koorden of snoeren waar je kindje aan kan trekken.

 

Gordijnen kiezen voor draai kiepramen

Zoek je gordijnen voor draaikiepramen? Een aantal tips:

  • Kies raambekleding die je gemakkelijk kan verwijderen, zodat je de ramen zowel aan de binnen- als buitenkant zonder veel gedoe kan lappen
  • Kies raambekleding die je op het raam spant, zodat de gordijnen met de stand van van het raam meebewegen
  • Tot slot: wil je lichtdoorlatende of verduisterende gordijnen?

 

Spelen met licht

Licht maakt een ruimte groter en heeft een positief effect op je stemming. Ben je dol op licht, maar wil je je huis toch sfeervol en comfortabel aankleden? Gordijnen zijn onmisbaar. Ze dempen geluid, werken isolerend, zorgen voor privacy en met de juiste gordijnen speel je heel eenvoudig met het licht. Er zijn er top-down plisségordijnen waarmee je heel gemakkelijk met het licht kunt spelen. Zo behoudt je je privacy en creëer je de lichtinval die je wilt. Goed nieuws: deze top-down gordijnen zijn er ook voor draai kiepramen.

 

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Mieke Verhoef
Load More In Inrichting

Facebook Comments

Check Also

3X inspiratie voor duurzame tuinverlichting 

LED-verlichting is duurzamer dan traditionele verlichting. Voor het ...

Over Huislijn.nl

Werkt met 2.500 makelaars samen
Toont actueel en up to date woonaanbod
Meer dan 100.000 unieke huizen
1 miljoen bezoeken per maand

Start nu met zoeken

Huislijn op Facebook

Vind jouw huis op Huislijn.nl