Veel enthousiasme over de Open Huizen route

Fantastisch om die enthousiaste reacties over de Open Huizen route van zaterdag 2 april te horen. Veel huizenbezitters hebben er zin in en hebben hun woning al aangemeld. Zij profiteren direct van de extra aandacht op Huislijn.nl. Het huis wordt namelijk als één van de eerste gevonden en met 1 miljoen bezoekers per maand schiet dat lekker op. In de straat valt het huis op door het opvallend Open Huis raambord die wij bij aanmelding toezenden. Zo weet iedereen in de buurt dat jouw huis op zaterdag 2 april een open huis heeft.

 

Dus… geen moment meer te verliezen, meld vandaag nog je huis aan. Aanmelden

 

Of heb je nog vragen? Mail dan naar info@huislijn.nl of lees hieronder de antwoorden op de meeste gestelde vragen:

 

Vraag:
Tot wanneer kan ik mijn huis aanmelden?
Antwoord:
Tot en met 1 april 2016. Maar op het laatste moment profiteer je niet van alle extra aandacht kunnen wij het Open Huis raambord niet op tijd bij je afleveren.

Ons advies: staat je huis te koop, meld je huis dan zo snel mogelijk aan voor zoveel mogelijk aandacht.

Vraag:
Wat bedoelen jullie met het Compensatiepakket?

Antwoord
Wij balen ervan als er toch geen kijkers zijn geweest. Ondanks dat wij met elkaar er alles aan hebben gedaan kan het natuurlijk een keer tegenzitten. En dan kan je gebruik maken van het compensatiepakket. Je woning staat dan nog twee weken lang als Top Huis op Huislijn.nl en een maandlang in een speciale schijnwerper op de detailpagina’s in je regio. Dus extra aandacht is dan verzekerd.

 

Vraag
Hoe controleren jullie of er geen kijkers zijn geweest?
Antwoord
Heel eenvoudig dat controleren wij niet. Zijn er geen kijkers geweest dan is een mail naar info@huislijn.nl voldoende.

 

Vraag
Kan mijn makelaar ook mijn huis aanmelden?

Antwoord
Ja hoor, je makelaar kan eenvoudig je huis aanmelden. Zij hebben hierover van ons informatie ontvangen. Maar je kan het ook heel snel zelf doen. Open Huis aanmelden

 

Heb je andere vragen? Aarzel niet maar neem contact met ons op. Ons team staat graag voor je klaar. Mail naar: info@huislijn.nl

 

Ronald Barends
Ronald Barends

Ronald Barends is directeur en eigenaar van Huislijn.nl. Met een miljoen bezoekers per maand neemt deze huizensite een belangrijke positie in voor zowel makelaars als huizenzoekers. Door de goede samenwerking met 2.500 makelaars biedt Huislijn.nl een overzichtelijk en actueel aanbod van koop-, nieuwbouw- en huurwoningen.

Artikelen: 121