Diversen

Verkoop je huis op zaterdag 2 april

Belangrijk voor een succesvolle Open Huizen dag is dat iedereen weet dat je woning vrijblijvend te bekijken is. Met 1.000.000 bezoekers per maand is Huislijn.nl daarom een onmisbare schakel om iedereen te informeren.

Het aanmelden gaat heel eenvoudig. En hoe eerder je woning is aangemeld hoe langer je profiteert. Naast de opvallende Open Huis vermelding wordt de woning ook direct als Top Huis aangemeld. Daarnaast wordt je woning gepubliceerd op een speciale Open Huizen kaart zodat iedereen ook precies kan zien waar je huis staat.

Je kan je makelaar vragen om je woning aan te melden maar je kan dit ook eenvoudig zelf doen. Aan jou de keuze.

 

Ideaal voor huizenzoeker en huizenverkopers

 

Consumenten geven aan dat zij het prettig vinden om meerdere huizen op 1 dag te kunnen bekijken en te kunnen vergelijken. Omdat er geen afspraak met een makelaar nodig is, is het voor veel huizenzoekers een ideale dag om hun droomhuis te spotten.

 

Maar ook voor de huizenverkoper is het een ideale dag omdat zij hun huis in een keer tip top kunnen presenteren aan meerdere belangstellenden. Op Huislijn.nl vind je hierover een goede blog: Open Huizen tips

 

Staat je huis te koop? Verkoop deze dan op zaterdag 2 april! Grijp die kans en meld vandaag nog je woning aan.

 

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Ronald Barends
Load More In Diversen

Facebook Comments

Check Also

Tips voor het klussen in je nieuwe huis

De kans dat je je nieuwe huis zo ...

Over Huislijn.nl

Werkt met 2.500 makelaars samen
Toont actueel en up to date woonaanbod
Meer dan 100.000 unieke huizen
1 miljoen bezoeken per maand

Start nu met zoeken

Huislijn op Facebook

Vind jouw huis op Huislijn.nl