Verkoop je huis op zaterdag 2 april

Belangrijk voor een succesvolle Open Huizen dag is dat iedereen weet dat je woning vrijblijvend te bekijken is. Met 1.000.000 bezoekers per maand is Huislijn.nl daarom een onmisbare schakel om iedereen te informeren.

Het aanmelden gaat heel eenvoudig. En hoe eerder je woning is aangemeld hoe langer je profiteert. Naast de opvallende Open Huis vermelding wordt de woning ook direct als Top Huis aangemeld. Daarnaast wordt je woning gepubliceerd op een speciale Open Huizen kaart zodat iedereen ook precies kan zien waar je huis staat.

Je kan je makelaar vragen om je woning aan te melden maar je kan dit ook eenvoudig zelf doen. Aan jou de keuze.

 

Ideaal voor huizenzoeker en huizenverkopers

 

Consumenten geven aan dat zij het prettig vinden om meerdere huizen op 1 dag te kunnen bekijken en te kunnen vergelijken. Omdat er geen afspraak met een makelaar nodig is, is het voor veel huizenzoekers een ideale dag om hun droomhuis te spotten.

 

Maar ook voor de huizenverkoper is het een ideale dag omdat zij hun huis in een keer tip top kunnen presenteren aan meerdere belangstellenden. Op Huislijn.nl vind je hierover een goede blog: Open Huizen tips

 

Staat je huis te koop? Verkoop deze dan op zaterdag 2 april! Grijp die kans en meld vandaag nog je woning aan.

 

Ronald Barends
Ronald Barends

Ronald Barends is directeur en eigenaar van Huislijn.nl. Met een miljoen bezoekers per maand neemt deze huizensite een belangrijke positie in voor zowel makelaars als huizenzoekers. Door de goede samenwerking met 2.500 makelaars biedt Huislijn.nl een overzichtelijk en actueel aanbod van koop-, nieuwbouw- en huurwoningen.

Artikelen: 204