All Authors

 / 
 • Ronald Barends
  Ronald Barends is directeur en eigenaar van Huislijn.nl. Met een miljoen bezoekers per maand neemt deze huizensite een belangrijke positie in voor zowel makelaars als huizenzoekers. Door de goede samenwerking met 2.500 makelaars biedt Huislijn.nl een overzichtelijk en actueel aanbod van koop-, nieuwbouw- en huurwoningen.
 • Diane Van Beek
  Diane van Beek is al jarenlang actief in de vastgoedbranche als taxateur en HuizenVerkoopExpert. Daarnaast schrijft zij met veel plezier blogs over alles wat met wonen te maken heeft.
 • Danny Bijl
  Danny Bijl is werkzaam als freelance consultant voor verschillende klanten in de woonbranche en beheert daarnaast het woonblog ikwoonfijn.nl. Op dit woonblog wordt via gastbloggers zoveel mogelijk wooninspiratie gedeeld. Op Huislijn.nl zal Danny ook regelmatig wooninspiratie delen en handige tips voor in en rondom het huis geven.
 • Rob Overduin
  Rob Overduin schrijft regelmatig een column voor de nieuwsbrief van Huislijn.nl. Met zijn achtergrond als makelaar en sinds 2011 als Operationeel Manager van VastgoedPRO weet hij op een boeiende wijze zaken aan de kaak te stellen die belangrijk zijn voor consumenten die een woning gaan (ver)kopen of (ver)huren. VastgoedPRO is een beroepsvereniging voor vastgoed professionals waaronder vooral makelaars en taxateurs. Bij de vereniging zijn circa 800 leden aangesloten die werkzaam zijn als makelaar, taxateur of adviseur op het gebied van vastgoed.
 • Jordi Kuijlenburg
  Helpt mensen graag verder om hun droominrichting te realiseren. Van binnen tot buiten - overal wil hij zijn steentje aan bijdragen.
 • Juul Dijkhuis
  Juul Dijkhuis, 18 jaar werkzaam geweest in de financiële dienstverlening en tegenwoordig fulltime financieel redacteur/blogger.Specialisatie: huizenmarkt, verzekeringen, hypotheken en vermogensopbouw.
 • Judith Mohlmann
  Judith Möhlmann werkt als freelance tekstschrijver voor diverse klanten in allerlei verschillende branches. Vooral wooninspiratie, energiebesparing en koken hebben haar interesse, maar er zijn nog veel meer interesse-gebieden waarmee wordt gewerkt. Dit geldt in het bijzonder voor de twee blogs die ze in beheer heeft: mamasopinternet.nl is hét blog voor (jonge) moeders en meer-weten-over-eten.nl voorziet mensen van heerlijke recepten en bijzondere dieettips. Op huislijn.nl zal Judith ook regelmatig wooninspiratie en besparingstips delen.
 • Liesbeth Oldeman
  ir. Liesbeth Oldeman is expert in woningpresentaties en Keurmerkstylist Vastgoed. Met haar bedrijf LO studio helpt zij huiseigenaren en makelaars met verkoopstyling en woningfotografie. Daarnaast is zij docent bij de Vastgoedstyling Opleiding waar zij startende en ervaren verkoopstylisten opleidt tot specialisten in woningpresentatie.
 • Mieke Verhoef
  Mieke Verhoef freelance copywriter. Zij werkte voor een van de grootste verzekeraars ter wereld en heeft ruime ervaring in de financiële dienstverlening, verzekeringsbranche en woningmarkt. Mieke schrijft voor bedrijven die het leven (financieel) beter, bewuster, duurzamer en gezonder maken. In haar blogs voor Huislijn deelt Mieke haar kennis, geeft ze tips en gaat ze in op uiteenlopende vraagstukken over wonen en verzekeringen.
 • Joanne Maalderink
  Hi, ik ben Joanne! Een echte creatieveling die altijd op zoek is naar nieuwe inspiratie. Werkzaam als fashion stylist, model en blogger (onder andere op mijn eigen website www.makepeoplestare.nl). Ik ben gek op het creëren van mooie dingen in zowel beeld als tekst.
 • Annerieke Maathuis
  Annerieke Maathuis geeft bezoekers van Huislijn.nl graag tips voor het kopen van een eigen woning en de financiering ervan.
 • Marlijn Pruim
  Marlijn Pruim geeft lezers graag advies over verschillende soorten verzekeringen die betrekking hebben op het huis. Daarnaast schrijft ze veelal over het energiegebruik in huis en hoe dit makkelijker te verlagen is. Als werknemer in de assurantie- en energiewereld weet zij over welke onderwerpen voor velen opheldering nodig is. Ze studeerde Redactie- en Mediaproductie en werkt graag met teksten; of dit nou het schrijven, corrigeren of redigeren ervan is. In haar eigen tijd schrijft ze ook voor haar eigen blog.
 • Olivier Tardieu streeft ernaar het afsluiten van een hypotheek voor huizenkopers gemakkelijker, sneller en voordeliger te maken. Hij is managing director van Knab Hypotheken. Ook schrijft hij voor Huislijn.nl waarin hij zijn visie op de huizen- en hypotheekmarkt deelt met lezers.
 • Erik Slijkoord
  Erik Slijkoord is 5 jaar Senior hypotheekadviseur bij Knab Hypotheken. Dat is niet alleen een bank, maar de persoonlijke assistent voor al je geldzaken. Erik gelooft dat elke persoonlijke situatie een passende oplossing kent, en dat een hypotheek de belangrijkste financiële beslissing is die iemand in zijn leven maakt. Als Erkend Hypothecair Planner (EHP) geeft hij de bezoekers informatie rondom hypotheken.
 • Schrijven is mijn ding, altijd al zo geweest. Daarom kun je me ook dagelijks vinden op Chapternine.today, waar ik schrijf over het leven, de liefde en geluk. Maar naast het schrijven heeft mijn creativiteit nog een andere uitlaat gevonden: ons huis! Met veel plezier voorzie ik je dus van alle ins & outs over DIY, wonen en leven!
 • Rene Paardekooper is een veelzijdige en zelfstandige interim-manager met ruime ervaring en expertise in marketing- en business development in B-to-B en B-to-C markten. Internationale ervaring, met name in Duitsland. Programmamanager van complexe cross-border projecten. Levert plannen en resultaten voor klantgericht ondernemen. Studeert part-time psychologie om het gedrag van mensen in organisaties en als klant nog beter te begrijpen.
 • Roel Witteman is productmanager Hypotheken / Lenen
 • Charelle Mackaaij
  Charelle is Digital Marketeer bij Elevate Digital
 • Roy Verstappen
  Roy Verstappen is vestigingsmanager en lid operationele commissie bij SNS Bank
 • Danny Koorn-de Boer
  Danny Koorn-de Boer is Acceptant Hypotheken bij SNS Bank.
 • Emiel Tindemans werkt bij Tribal en heeft een belangrijk aandeel in de online communicatie van verschillende klanten. Hierdoor heeft Emiel veel ervaring opgedaan in diverse branches en heeft een voorkeur voor onder andere de woonbranche ontwikkeld. Emiel zal daarom regelmatig gastblogs vol informatieve tips plaatsen op Huislijn.nl.
 • Branson Atterbury is Director bij Kristall Spaces AG. Kristall Spaces is gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van vakantiehuizen in Europa.
 • Timo Gloudemans, heeft Jarenlange ervaring in de bouwbranche en energie efficiency. Hij schrijft regelmatig blogs over deze onderwerpen.
 • Lennaert Visser is eigenaar van Nofruit. Bij Nofruit willen we je helpen je wereld net zo uniek te maken als je als zelf bent. Mooi op jouw manier en tot in detail afgestemd op je wensen en voorkeuren. Daarom maken we producten op maat voor je. Van kussens tot tafels en poefjes.
 • Bernedien Verburg
  Bernedien Verburg is werkzaam bij Warmteservice en is verantwoordelijk voor de social media kanalen.
 • Thomas schrijft met veel plezier artikelen over allerlei onderwerpen. Op Huislijn.nl schrijft hij over de mogelijkheden om je woning aan te passen, zodanig dat je er comfortabel en veilig kunt blijven wonen. Ook als je wat ouder bent.
 • Andrew Vafi
  Andrew is één van de oprichters van Beuk. Beuk staat voor: duurzame meubels van Hollandse bodem, geproduceerd door Nederlandse meubelfabrikanten. A-kwaliteit en met gemak online besteld. Andrew geeft graag tip over hoe je duurzaam je huis kunt inrichten.
 • Chi-Ming Chan
  Chi-Ming Chan - EHP - is financieel adviseur bij SNS Bank Oisterwijk, Boxtel & Vught.
 • Bastiaan de Voogt is eigenaar van Herinneringen op Linnen. Bij Herinneringen op Linnen maken we op maat gemaakte unieke producten op oa hout en canvas. Mooi op jouw manier en tot in detail afgestemd op je wensen en voorkeuren.
 • Sofie Van der Meer
  Sofie schrijft regelmatig over ontwikkelingen in de vastgoedmarkt en richt zich dan op de consument. Zo schrijft ze veel over verhuizen, besparen, telecom en energie. Sofie studeerde geschiedenis maar houdt zich eigenlijk meer bezig met de toekomst. Ze schrijft onder andere voor huislijn.nl maar ook voor grotere marketingblogs en haar eigen site.
 • René Dekker is eigenaar van de website Allesin1abonnement.nl en houdt zich dagelijks bezig met mensen die willen overstappen naar een andere provider. In de meeste gevallen komt dit voor bij mensen die gaan verhuizen of reeds zijn verhuisd. Bij een verhuizing komt al genoeg kijken en dan wil je niet dat je daarna nog weken moet wachten op je televisie of internetaansluiting. Helaas is dit in de praktijk wel regelmatig het geval omdat de overstap naar een nieuw tv pakket vaak niet top-of-mind is bij de verhuizers. Gelukkig zijn er vele initiatieven om je hierover te informeren.
 • Sander De Mooij
  Manager klantgebieden Breda en Gorinchem van SNS Bank

Over Huislijn.nl

Werkt met 2.500 makelaars samen
Toont actueel en up to date woonaanbod
Meer dan 100.000 unieke huizen
1 miljoen bezoeken per maand

Start nu met zoeken

Huislijn op Facebook

Vind jouw huis op Huislijn.nl