Blum Legrabox: stijlvol, functioneel en veelzijdig

Als het gaat om hoogwaardige ladeoplossingen in de wereld van meubelontwerp, is Blum een ware pionier. Een van hun meest geavanceerde en elegante creaties is de Legrabox, een ladesysteem dat niet alleen functioneel is, maar ook een esthetisch hoogtepunt vormt voor moderne meubelontwerpen. Laten we dieper ingaan op Blum en de veelzijdige Blum Legrabox.

Wie is Blum?

Blum is een toonaangevende naam in de wereld van meubelontwerp, synoniem aan innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Met meer dan 60 jaar ervaring is Blum uitgegroeid tot een voorloper in hoogwaardige meubelbeslagoplossingen. De Oostenrijkse onderneming heeft wereldwijd erkenning gekregen door haar toewijding aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Voortdurend strevend naar innovatie, levert Blum hoogwaardige producten die voldoen aan de veranderende eisen van de meubelindustrie. Blum biedt een uitgebreid assortiment aan meubeloplossingen, waaronder scharnieren, ladesystemen, ladegeleiders en meer. Elk product weerspiegelt niet alleen de technische kracht van Blum, maar ook het begrip van de functionele eisen van meubelontwerpen.

Wat is Legrabox?

Blum staat bekend om de veelzijdigheid van haar ladesystemen en de Blum Legrabox is hierin een vooropstaande variant. Deze opvallende ladeserie kenmerkt zich door zijn elegante uitstraling en strakke lijnen. Dit moderne en eigentijdse ladesysteem is verkrijgbaar in verscheidene ladehoogtes en kleuren, waardoor de Blum Legrabox geschikt is voor diverse toepassingen, van slaapkamers en badkamers tot keukens. De Legrabox is verkrijgbaar als voorraadlade, besteklade en reguliere binnenlade, waardoor het een zeer multifunctioneel ladesysteem is.

Wat de Blum Legrabox daarnaast echt onderscheidt, is het elegante design. Met een strakke en moderne uitstraling passen ze perfect in eigentijdse interieurs. De Legrabox is helemaal naar jouw smaak samen te stellen. Zo bestaat het assortiment uit verschillende afwerkingen en kleuropties, waaronder zijdewit, oriongrijs, carbonzwart en inox. Met deze ruime keuzemogelijkheden, hebben ontwerpers de vrijheid om het perfecte ladesysteem te kiezen dat aansluit bij hun wensen en visies.

Welke ladegeleider heb ik nodig voor de Blum Legrabox?

Naast het selecteren van een kleur en het type Legrabox-systeem, dien je ladegeleiders te bestellen. De ladegeleiders van Blum zijn zo ontworpen om zeer lang mee te gaan en beschikken over bepaalde open- en sluitmechanismen:

  • Blumotion: door gebruik te maken van dit mechanisme, sluit je lade zachtjes en geleidelijk.
  • Tip-on Blumotion: de lade opent door het frontpaneel aan te tikken en sluit geleidelijk en zacht.
  • Servo-Drive: door het frontpaneel aan te tikken, opent de lade met behulp van een elektrisch mechanisme. 

Lees ook:
Warmte en sfeer met een groen tintje: de charme van een bio-ethanol haard

Blum biedt met de Legrabox de ideale oplossing voor talloze toepassingen. De rijke geschiedenis van innovatie en passie maken Blum tot een normsteller in de wereld van meubelbeslag. Ontdek Blum en voeg charme en functionaliteit toe aan jouw meubelontwerpen!

Ronald Barends
Ronald Barends

Ronald Barends is directeur en eigenaar van Huislijn.nl. Met een miljoen bezoekers per maand neemt deze huizensite een belangrijke positie in voor zowel makelaars als huizenzoekers. Door de goede samenwerking met 2.500 makelaars biedt Huislijn.nl een overzichtelijk en actueel aanbod van koop-, nieuwbouw- en huurwoningen.

Artikelen: 190